Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Alarm- & sikkerhedsløsninger der skaber tryghed og sikkerhed

Det vigtigste for os, er din tryghed og sikkerhed

@larmteknik A/S er din garanti for den ypperste sikkerhed og tryghed for dine værdier. Vi er din garanti for professionel rådgivning og markedets bedste løsninger og alarmsystemer til erhverv og private. For din sikkerhed og tryghed betyder alt for os. 

Med @larmteknik som din sparringspartner er dine værdier sikret på den bedst mulige måde, ligesom du ikke skal tænke på lovkravene inden for brand- og alarmsikringer. Det skal vi nok tage os af.

Vores certificeringer er din garanti for kvalitet

Som det eneste alarmfirma, pt., med hovedsæde på Fyn er vi ABA, AVA og ABV certificerede. Dette er din garanti for, at vi lever op til de krav og regler som stilles af sikkerhedsbranchen og forsikringsselskaberne. Ligeledes er vi ISO 9001 certificerede med højeste sikringsniveau inden for AIA, hvilket er din sikkerhed for kvaliteten i vores arbejde.

Involver os fra de første skitser

Med @larmteknik som din sparringspartner inden for sikringsløsninger og alarmsystemer til erhverv, holder vi ​dig i hånden fra projektets spæde start og de første tegninger af eksempelvis den nye halbygning, vi sørger for installeringen af dine løsninger, og sikre selvfølgelig at dit system lever op til de aftalte krav og forventninger når det er taget i brug.

​Og da ingen kunder er ens, tilpasser vi vores løsninger til dine individuelle sikringsbehov.

Tilpassede sikringsløsninger og  Alarmsystem til erhverv

@larmteknik er din sparringspartner og totalleverandør af services inden for alarmsystemer og sikringsløsninger af dine bygninger og værdier. Vi stiller store krav til vores egne kompetencer og certificeringer, fordi vores services omhandler din tryghed og sikkerhed. Søger du råd og vejledning inden for brandalarmer og ventilation, tyverialarmer, TV overvågning eller adgangskontrol bør du derfor tage en snak med os omkring dine muligheder for den bedste sikringsløsning til dit behov.

Tyverialarm | Brandlarm | Adgangskontrol m.m. til Erhverv​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dine tanker.

Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder for tryghed og sikkerhed.​​

Alarmteknik

Tlf.: 70 27 18 22


E-mail os på:

info@jkplus.dk

CVR: 32144365

JK+ ALARMTEKNIK, GLAMSBJERG

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ ALARMTEKNIK, FAABORG

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ ALARMTEKNIK, Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

JK+ ALARMTEKNIK, MiddelfART

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

24/7 service​​