Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Automatisk brandalarm (ABA-anlæg)​

Hvad er ABA-anlæg?

Et ABA anlæg er forkortelsen for automatisk brandalarmanlæg, som er opbygget via detektorer, som ved røg- eller varmeudvikling automatisk alarmerer brandvæsenet. 

 

Et ABA anlæg er derfor med til at sikre dine værdier, gennem en hurtig og direkte alarmering. Opstår der brand er tidsfaktoren et væsentlig element for at redde, sikre og bevare dine værdier, og med et ABA anlæg reducerer du brandvæsentets reaktionstid i forhold til en hurtig og effektiv slukningsindsats.

Vi er ABA anlæg certificerede

Certificeringer er din garanti for kvalitet og professionalisme. @larmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af ABA Automatisk brandalarmanlæg, AVA Automatisk Varslingsanlæg samt ABV Automatisk brandventilation og hjælper gerne med rådgivning og sparring inden dit næste projekt med brandsikringsanlæg.​

​​

Hvor opsættes ABA anlæg?

Oftest kommer kravet om et automatisk brandalarmanlæg (ABA-anlæg) fra bygningsreglementet eller de lokale myndigheder. Her er der ingen vej uden om, men vi ser samtidig en tendens hos virksomheder, som ikke er omfavnet af lovkravet, at de selv ønsker at sikre deres medarbejdere, værdier og bygninger med et ABA anlæg.

Skal vi generaliserer vil du oftest se ABA anlæg blive opsat på skoler, institutioner, sygehuse, store komplekse bygninger, store kontorbyggerier, haller og andre bygninger, hvor man vil sikre hurtig evakuering i tilfælde af brand eller sikre sine værdier.​

@larmteknik er din samarbejdspartner, når dit brandalarmanlæg skal serviceres for et driftsikkeret og funktionelt anlæg, som sikre dine bygninger, og skaber tryghed hos dig.

Hvordan bliver du bedst sikret?​

Udfyld formularen herunder med en kort beskrivelse af dine tanker.

Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder for tryghed og sikkerhed.​

Daniel Küster

Afd.leder - Brand

Tlf.: 3038 1290

E-mail: ​dk@alarmteknik.dk​​

​​Jesper Hansen

Afd.leder - Tyveri

Tlf.:​ 3038 1294

E-mail: jh@alarmteknik.dk

Alarmteknik

Tlf.: 6479 1909


E-mail os på:

info@alarmteknik.dk

CVR: 32144365

ALARMTEKNIK GLAMSBJERG

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

ALARMTEKNIK FÅBORG

Telemarken 9A, 5600 Fåborg

Alarmteknik SVENDBORG

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg

ALARMTEKNIK Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg