Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

ABA-anlæg | Brandalarm til erhverv

Hvad er ABA-anlæg?

Et ABA anlæg er forkortelsen for automatisk brandalarm-anlæg, som er opbygget via detektorer, som ved røg- eller varmeudvikling automatisk alarmerer brandvæsenet. 

 

Et ABA anlæg er derfor med til at sikre dine værdier, gennem en hurtig og direkte alarmering. Opstår der brand er tidsfaktoren et væsentlig element for at redde, sikre og bevare dine værdier, og med et ABA anlæg reducerer du brandvæsenets reaktionstid i forhold til en hurtig og effektiv slukningsindsats.

Vi er ABA anlæg certificerede

Certificeringer er din garanti for kvalitet og professionalisme. @larmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af ABA Automatisk brandalarmanlæg, AVA Automatisk Varslingsanlæg samt ABV Automatisk brandventilation til erhvervslivet og hjælper gerne med rådgivning og sparring inden dit næste projekt med brandsikringsanlæg.​

​​

Brandalarm og ABA anlæg til erhverv

Oftest kommer kravet om et automatisk brandalarm-anlæg (ABA-anlæg) fra bygningsreglementet eller de lokale myndigheder. Her er der ingen vej uden om, men vi ser samtidig en tendens hos virksomheder, som ikke er omfavnet af lovkravet, at de selv ønsker at sikre deres medarbejdere, værdier og bygninger med et ABA- Brandalarm-anlæg.

Skal vi generaliserer vil du oftest se ABA anlæg blive opsat på skoler, institutioner, sygehuse, store komplekse bygninger, store kontorbyggerier, haller og andre erhvervsbygninger, hvor man vil sikre hurtig evakuering i tilfælde af brand eller sikre sine værdier.​

@larmteknik er din samarbejdspartner, når dit brandalarmanlæg skal serviceres for et driftsikkeret og funktionelt anlæg, som sikre dine bygninger, og skaber tryghed hos dig.

Tyverialarm | Brandlarm | Adgangskontrol m.m. til Erhverv​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dine tanker.

Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder for tryghed og sikkerhed.​​

Alarmteknik

Tlf.: 70 27 18 22


E-mail os på:

info@alarmteknik.dk

CVR: 32144365

JK+ ALARMTEKNIK, GLAMSBJERG

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ ALARMTEKNIK, FAABORG

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Alarmteknik, SVENDBORG

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg

JK+ ALARMTEKNIK, Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

JK+ ALARMTEKNIK, MiddelfART

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart