Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

ABV anlæg - brandventilation

Et ABV anlæg (brandventilation) sikrer
​dine flugtveje i bygningen

Ved brand opstår der mængder af røg og varme, som begge er risikofyldte faktorer for at sikre din bygnings flugtveje. Et ABV anlæg, som står for automatisk brandventilationsanlæg, kan være med til at redde liv, da det sørger for at fjerne netop røg og varme der hvor det brænder. 

Et ABV anlæg reducerer samtidig risikoen for overtænding og røggaseksplosioner. Desuden er et ABV-anlæg med til at gøre det sikrere og lettere for brandvæsenet at komme ind i den brændende bygning, og derved optimerer mulighederne for at redde/beskytte bygningens indhold og konstruktioner.​

Vi er er ABV anlæg certificerede

Certificeringer er din garanti for kvalitet og professionalisme. @larmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af ABA Automatisk brandalarmanlæg, AVA Automatisk Varslingsanlæg samt ABV Automatisk brandventilation og hjælper gerne med rådgivning og sparring inden dit næste projekt med brandsikringsanlæg.

@larmteknik er din samarbejdspartner, når dit ABV anlæg skal serviceres for et driftsikkeret og funktionelt anlæg, som sikre dine bygninger, og skaber tryghed hos dig.​

Selve brandventilations-anlægget (ABV anlæg) er sat sammen af forskellige komponenter som bl.a. oplukkeligt ovenlys, åbninger for erstatningsluft, automatisk og/eller manuel aktivering samt faste og/eller bevægelige røgskærme​.

Et ABV anlæg alarmerer ikke automatisk brandvæsenet, men hvis anlægget er styret af et ABA-anlæg vil dette sikre afsendelse af alarm, i tilfælde af brand.

Der gælder en række helt specifikke lovkrav for installation af brandtekniske installationer, bl.a. i form af brandventilationsløsninger baseret på automatisk åbning eller lukning af udvalgte vinduer.

Løsninger med brandventilation skal projekteres, installeres og vedligeholdes i henhold til bestemmelserne i BR10 og Erhvervs- og Byggestyrelsens "Eksempelsamling om brandsikring af byggeri" samt DBI retningslinje 027.

Noget vi hos Alarmteknik naturligvis gerne hjælper dig med. 

Tyverialarm | Brandlarm | Adgangskontrol m.m. til Erhverv​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dine tanker.

Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder for tryghed og sikkerhed.​​

Daniel Küster

Afd.leder - Brand

Tlf.: 3038 1290

E-mail: ​dk@alarmteknik.dk​​

​​Jesper Hansen

Afd.leder - Tyveri

Tlf.:​ 3038 1294

E-mail: jh@alarmteknik.dk

Alarmteknik

Tlf.: 6479 1909


E-mail os på:

info@alarmteknik.dk

CVR: 32144365

ALARMTEKNIK GLAMSBJERG

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

ALARMTEKNIK FÅBORG

Telemarken 9A, 5600 Fåborg

Alarmteknik SVENDBORG

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg

ALARMTEKNIK Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg