Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

En privat tyverialarm skaber tryghed

Professionelle privat tyverialarmløsninger til dit behov

Hos @larmteknik har vi i mange år specialiseret os i rådgivning, opsætning og levering af anerkendte tyverialarmer til private, som er opkoblet til en døgnbemandet og godkendt alarmcentral.

En privat tyverialarm er et følsomt emne for mange, fordi det berører noget af det mest private; ens eget hjem og ejendele. Derfor er det også meget vigtigt at man sikre ens hus og ejendele på den bedst tænkelige måde, og reducerer risikoen for indbrud og tyveri.

De første skridt mod at skabe trygge og sikre rammer for dig og din familie er, at vælge den rigtige samarbejdspartner og alarmløsninger til dit behov.

​​

Med din eget private tyverialarm skaber du tryghed og sikkerhed i og omkring dit hjem. Både når du er hjemme, når du er på job, på ferie eller på besøg hos gode venner en lørdag aften.

En privat tyverialarm får dig til at føle dig mere sikker og tryg. Eksempelvis hvis du du rejser meget, har særlige værdier i form af malerier og kunst, møntsamlinger eller arvestykker. Måske bor du i et område med megen kriminalitet, som gør dig utryg ved både at være alene hjemme, men også at forlade dit hjem. Måske rejser du meget, hvorfor dit hjem ofte er ’ubeboet’.

Med privat tyverialarm fjerner din dårlige samvittighed, som ikke skal være en byrde eller hindring for dig. Du og din familie skal altså kunne bevæge jer frit omkring i jeres eget hus, uden at alarmen pludselig aktiveres på grund af eksempelvis toiletbesøg om natten, eller hvis hunden/katten er alene hjemme.

Vil du høre om dine muligheder for en privat tyverialarm?

Vidste du at en privat tyverialarm kan være et forsikringskrav?

Hvis din bolig har mange værdigenstande, kan en privat tyverialarm være et krav fra dit forsikringsselskab. Udover at have en præventiv effekt mod indbrud, vil din private alarm ligeledes være et vigtigt element i en forsikringssag omkring erstatning, i tilfælde af indbrud.

Tyverialarm | Brandlarm | Adgangskontrol m.m. til Erhverv​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dine tanker.

Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder for tryghed og sikkerhed.​​

Daniel Küster

Afd.leder - Brand

Tlf.: 3038 1290

E-mail: ​dk@alarmteknik.dk​​

​​Jesper Hansen

Afd.leder - Tyveri

Tlf.:​ 3038 1294

E-mail: jh@alarmteknik.dk

Alarmteknik

Tlf.: 6479 1909


E-mail os på:

info@alarmteknik.dk

CVR: 32144365

ALARMTEKNIK GLAMSBJERG

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

ALARMTEKNIK FÅBORG

Telemarken 9A, 5600 Fåborg

Alarmteknik SVENDBORG

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg

ALARMTEKNIK Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg