Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Privatalarm fra Ajax alarmsystem

Er du på udkig efter en privatalarm til dit hus, sommerhus eller lejlighed, får du med Ajax alarmsystem en tyverialarm som både er stærk på kvalitet og æstetik.

Privatalarmen må benyttes i sikringsniveau 20-40 da den er godkendt af Forsikring og Pension klasse 2, og @larmteknik er naturligvis godkendt og certificeret som alarmleverandør og installatør.

Samtidig er tale om en tyverialarm til private hjem, som indeholder alle de vigtigste funktioner, og som sikrer dit hjem og dine værdier – og som kan sende alarmer direkte til din smartphone samt en tilknyttet kontrolcentral.

-​Hos @larmteknik er dit alarmsystem
​altid tilknyttet en kontrolcentral,
​som en del af prisen

I oversigten til højre kan du se indholdet af vores hyppigst anbefalede og installerede tyverialarm i private hjem. Du vælger selv om din privatalarm skal være sort eller hvid. Alarmsystemet fra Ajax består af komponenter som alle er fremstillet i den bedste kvalitet, i et design som passer diskret ind i næsten ethvert hjem.

Byg selv din Privatalarm​* for kun 199 DKK/måneden


​​
(Vælg 10 enheder for kun 199 DKK/mdr inkl moms | GÆLDER KUN PRIVATE)​

 • Ajax tyverialarm Privat, GSM/IP.
 • Dør/vindueskontakt,
 • Bevægelses detektor
 • Fjernbetjening, for til og frakobling af alarmen
 • Indendørs sirene
 • Udendørs sirene med blitz
 • Pir detektor (bruges hvis du har husdyr)
 • Glasbrudsdetektor
 • Relækontakt (fx tænd og sluk lyset)
 • Vandskadedetektor
 • Røgalarm med temperatursensor og sirene

*Vi anbefaler altid at du taler med vores alarmtekniker, omkring hvordan du bedst muligt sikre dit hjem

​SKAL VI RINGE DIG OP?


Trådløs tyverialarm på 10 minutter

Ajax alarmsystemets enheder er alle trådløse, og via alarmens Security Hub kommunikerer systemets komponenter en krypteret 2-vejs kommunikation. Privatalarmen konfigureres let via systemets mobilapp (såvel IOS som Android), og herefter er din private tyverialarm funktionsdygtigt.

Du kan tilknytte 100 enheder/detektorer samt 10 brugere til Ajax alarmsystemet, hvorfor hele husstanden kan oprettes i løsningen.

Levetiden på batteriet afhænger af flere faktorer, eksempelvis hvor ofte alarmen er tilkoblet. Batterilevetiden kan dog være helt op til 7 år, hvorfor du ikke behøves tænke på dette lige med det samme. Via mobilapp’en kan du naturligvis altid blive opdateret på enhedernes batteristatus, ligesom du adviseres når det er tiden at skifte batteri.

Din smartphone får en væsentlig rolle i din nye private tyverialarm.​

Privatalarmens bedste ven er smartphonen

Udover notifikationer omkring batterilevetid, spiller din smartphone en stor rolle i din nye private tyverialarm.

Uanset om du er på job eller på den anden side af jorden, får du Push-beskeder direkte på din telefon. Hvis alarmen forsynes med et SIM-kort (mobilnummer), kan der ved alarm sendes SMS til dig selv og andre modtagere. Eksempelvis naboer, familiemedlemmer eller flere.

Mobilapp der gør det let at følge med

Opsætter du et IP-kamera på dit netværk, som har RTSP (Real Time Streaming), vil du via AJAX mobilapp’en kunne se hvad der foregår i dit hjem, lige her og nu.

Ligeledes kan du med den tilhørende app let styre både til og frakoblingen af alarmen. Du kan ændre dine forskellige indstillinger.

App’en findes såvel til iOS og Android styresystemer og kan downloades i Apples App-store eller Google Play. Uanset styresystemet får app’en overvejende gode anbefalinger med fra brugerne, specielt på dens funktionalitet og brugervenlighed.

BLIV KLOGERE PÅ AJAX PRIVAT ALARMER​

Tyverialarm | Brandlarm | Adgangskontrol m.m. til Erhverv​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dine tanker.

Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder for tryghed og sikkerhed.​​

Daniel Küster

Afd.leder - Brand

Tlf.: 3038 1290

E-mail: ​dk@alarmteknik.dk​​

​​Jesper Hansen

Afd.leder - Tyveri

Tlf.:​ 3038 1294

E-mail: jh@alarmteknik.dk