Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

AIA løsninger - Alarm til Erhverv

@larmteknik er din samarbejdspartner når det gælder professionelle alarmsystemer til erhvervslivet, uanset dit sikringsbehov. Vi er ISO 9001 certificeret inden for AIA alarmer (automatisk indbrudsalarm) og kan udføre komplette og avancerede tyverialarmanlæg til alle sikring niveauer.

Vi overholder Forsikring & Pensions retningslinjer, så du som kunde hos @larmteknik altid er sikret den bedste løsning og det rigtige sikringsniveau. 


​Vi har alarmer til alle erhverv, som kan integreres med Adgangskontrol og TV-overvågning, så du kun har en platform med alle dine sikrings- og alarmløsninger. Nemt og overskueligt. Der er mulighed for, at du kan overvåge og styre din alarm fra en App til smartphone og tablet. 

Har du behov for AIA tyverialarm og adgangskontrol på flere adresser, kan du fra en central brugerflade styre alle dine koder og logge dig på din alarmløsning, så du altid har et nemt overblik over alle dine sikringsinstallationer.

@larmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel, projektering og installation af AIA tyverialarmer og ADK adgangskontrolanlæg og hjælper gerne med rådgivning og sparring inden du vælger din næste sikringsløsning, også hvis det gælder TV overvågning.

@larmteknik er også din samarbejdspartner, når dine sikringsanlæg skal serviceres, så det altid er et driftsikkeret og funktionelt anlæg.

Løsninger og kompetencer

Hvorfor løsning før kompetencer?

Vi nævner helt bevidst løsning før kompetencer. Løsningen er det, der er relevant for dig. Kompetencerne er det, vi bygger løsningen på - og dermed din garanti for, at løsningen er både rigtig, økonomisk og gennemtænkt.​

Som kunde hos @larmteknik er der to ting, du behøver at vide:

Vi er et alarmfirma der er dedikerede til at sammensætte, levere og implementere præcis den løsning, der passer til dig og dine behov.

​Vi er et alarmfirma med et bredt spekter af kompetencer, der har erfaringer med stort set alle former for alarminstallationer.

Stærke lokale afdelinger

@larmteknik er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service. Derfor er @larmteknik en attraktiv samarbejdspartner, og derfor kan du trygt stole på, at vi vil levere din løsning baseret på vores kompetencer.

Ved at vælge @larmteknik A/S som alarm- og sikringsleverandør, får du et samarbejde med et seriøst og sikkert sikrings- og vagtfirma som er ISO 9001 certificeret, autoriseret af Rigspolitiet, medlem af SikkerhedsBranchen, godkendt af F&P (Forsikring & Pension), og som har døgnbemandet kontrolcentral med hurtig responstid. 

Det betyder at vi som en af de få på Fyn, helt og fuldt lever op til de strenge krav og regler som stilles af sikkerheds-branchen og forsikringsselskaberne.

Vi dækker hele det fynske område samt trekantsområdet.

Tyverialarm | Brandlarm | Adgangskontrol m.m. til Erhverv​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af dine tanker.

Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder for tryghed og sikkerhed.​​

Alarmteknik

Tlf.: 70 27 18 22


E-mail os på:

info@alarmteknik.dk

CVR: 32144365

JK+ ALARMTEKNIK, GLAMSBJERG

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ ALARMTEKNIK, FAABORG

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Alarmteknik, SVENDBORG

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg

JK+ ALARMTEKNIK, Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

JK+ ALARMTEKNIK, MiddelfART

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

24/7 service​​