Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen og vi kontakter dig med et gratis tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AIA tyverialarm løsninger

@larmteknik er din samarbejdspartner når det gælder professionelle tyverialarmløsninger uanset dit sikringsbehov. Vi er ISO 9001 certificeret inden for automatisk indbrudsalarm (AIA) og kan udfører komplette og avancerede tyverialarmanlæg til alle sikring niveauer.

Vi overholder Forsikring & Pensions retningslinier, så du som kunde i @larmteknik altid er sikret den bedste løsning og det rigtige sikringsniveau. Vores tyverialarmer kan integreres med Adgangskontrol og TV-overvågning, så du får en platform med alle dine sikringsløsninger samlet nemt og overskueligt. Der er mulighed for, at du kan overvåge og styre din alarm fra en App til smartphone og tablet. Har du behov for tyverialarm og adgangskontrol på flere adresser, kan du fra en central brugerflade styre alle dine koder og logge dig på din alarmløsning, så du altid har et nemt overblik over alle dine sikringsinstallationer.

@larmteknik er ISO 9001 certificeret til udførsel og projektering af AIA tyveriinstallationer og ADK adgangskontrlanlæg og hjælper gerne med rådgivning og sparring inden du vælger din næste sikringsløaning, også hvis det gælder TV overvågning.

@larmteknik er også din samarbejdspartner, når dine sikringsanlæg skal serviceres, så det altid er et driftsikkeret og funktionelt anlæg.

Løsninger og kompetencer

Hvorfor løsning før kompetencer?

Vi nævner helt bevidst løsning før kompetencer. Løsningen er det, der er relevant for dig. Kompetencerne er det, vi bygger løsningen på - og dermed din garanti for, at løsningen er både rigtig, økonomisk og gennemtænkt.​

Som kunde hos @larmteknik er der to ting, du behøver at vide:

1.​Vi er meget dedikerede til at sammensætte, levere og implementere præcis den løsning, der passer til dig og dine behov.

2.​Vi dækker et så bredt spekter af kompetencer, at du nærmest ikke kan stille os en opgave inden for alarminstallation, som vi ikke har prøvet før.

Stærke lokale afdelinger

@larmteknik er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service. Derfor er @larmteknik en attraktiv samarbejdspartner, og derfor kan du trygt stole på, at vi vil levere din løsning baseret på vores kompetencer.

Ved at vælge @larmteknik A/S som alarm- og sikringsleverandør, får du et samarbejde med et seriøst og sikkert sikrings- og vagtfirma som er ISO 9001 certificeret, autoriseret af Rigspolitiet, medlem af SikkerhedsBranchen, godkendt af F&P (Forsikring & Pension), og som har døgnbemandet kontrolcentral med hurtig responstid. Det betyder at vi som en af de få på Fyn, helt og fuldt lever op til de strenge krav og regler som stilles af skkerheds-branchen og forsikringsselskaberne.

Vi dækker hele det fynske område.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.

Vi vender tilbage med et godt tilbud, hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alarmteknik

Tlf.: 6479 1909


E-mail os på:

info@alarmteknik.dk

CVR: 32144365

ALARMTEKNIK GLAMSBJERG

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

ALARMTEKNIK FÅBORG

Telemarken 9A, 5600 Fåborg

Alarmteknik SVENDBORG

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg