Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

JKEL indleder samarbejde
​med Universal Robots

​JKEL er nok mest kendt for deres høje faglighed og kompetencer inden for elinstallationer og elteknik, men breder nu også deres kompetencer indenfor robotteknologien.

Virksomheden har netop indgået samarbejde BILA-Robotics som er eneforhandler i Danmark, af robotterne fra den anerkendte fynske virksomhed, Universal Robots.

”Vi er hos JKEL meget stolte og beærede over at have indgået samarbejde med BILA-Robotics, der har ledt efter to samarbejdspartnere på det fynske marked. I samarbejdet kommer vi til at stå på to ben, da vi udover selv at kunne sælge Universal Robots produkter, skal stå for installationen og programmeringen af de robotter som BILA-Robotics afsætter”


- Anders Kristensen, Direktør, JK EL/Jens Kristensen EL-anlæg A/S

Hvorfor er robotter interessante for virksomheder?

·​Robotter er teknologi på højt niveau, men faktisk er det meget enkelt og hurtigt at komme i gang. Opsætning til den første enkle opgave kan klares på en times tid, mens det i gennemsnit tager en halv dag at gennemfører en fuldstændig opsætning.

 • Robotter gør din virksomhed konkurrencedygtig i en tid hvor der stilles høje krav til en fleksible og smidig produktion. Med Universal Robots letvægtsrobotarme kan virksomheder nemt flytte disse og omstille sig til nye processer – altså kan manuelle opgaver automatiseres, uanset omfanget på opgaven.
 • ​80% af Universal Robots robotarme arbejder side om side med mennesker. Dette uden nogen form for sikkerhedsafskærmning eller lignende. En af de største fordele ved en robot er, at de gerne udfører repetitions arbejde som er opslidende for den menneskelige operatør. Samtidig giver dette tid til at den menneskelige operatør i stedet kan anvendes i andre funktioner i virksomheden, til glæde og gavn for alle.
 • ​Med robotter får virksomheder nye muligheder for skalere og vækste deres virksomheder, og vil kunne opleve at tilbagebetalingen på en robot kan ske på blot ét år. I en tid hvor mange virksomheder udfordres på mangel på ressourcer, vil robotten være en kærkommen ’ekstra arbejdsressource’. En ressource som kan medvirke til, at man får mulighed for at anvende sine fysiske medarbejdere på andre værdiskabende måder – og dermed skalere og vækste sin virksomhed.

​Hvad kan en robot automatisere?

Stort set vil næsten alt kunne automatiseres. De store fordele ved robotter er, at specielt ved repeterende processer/arbejde vil virksomheder kunne optimere deres drift. Netop fleksibiliteten ved Universal Robots robotarme betyder at disse er økonomisk rentable, og interessante, også for virksomheder med små partier og blandede produkter.

Eksempler på opgaver til robotten

 • Maskinpasning
  UR-robotarmen kan anvendes til at køre de fleste maskinpasningsfunktioner selvstændigt og kan hurtigt tilpasses til nye produkter i produktionslinjen.
 • Pick and Place
  En UR-robotarm kan varetage de fleste pick and place-opgaver selvstændigt og samtidig reducere cyklustiden og resourcespildet.
 • Skrueopgaver
  Få en UR-robotarm til at gentage den samme bevægelse igen og igen med samme præcision og hastighed for at forbedre dine produkters kvalitet og ensartethed.
 • Polering
  UR-robotarmen sliber og polerer selv buede og ujævne overflader med justerbar kraft, så der opnås et ensartet resultat.
 • ​Laboratorieanalyse
  Fritag medarbejderne for monotont arbejde med en UR-robotarm, der forbedrer objektiviteten i dine analyse- og kontrolprocesser

Hvem er Universal Robots?

Universal Robots er ikke blot et navn. Vi hedder Universal Robots, fordi vores robotter er universelle. UR-armene kan implementeres i stort set alle industrier og alle processer og af alle medarbejdere. Mere end 10.000* UR-robotter i drift på verdensplan vidner om netop det – og om det klare mål, vi har haft lige fra begyndelsen: At gøre samarbejdende robotteknologi tilgængelig for virksomheder i alle størrelser.

Robotter er vores liv. Universal Robots kan hjælpe, hvad enten du ønsker en robotløsning, der kan give dig præcision, hastighed, optimering eller forbedret ergonomi. Og vores pris vil sikkert overraske dig. Vores robotarme har en gennemsnitlig tilbagebetalingstid på kun 195 dage, hvilket gør dem til de mest fordelagtige på markedet og tilgængelige for de fleste virksomheder. Men det er langt fra den eneste grund til, at Universal Robots er verdens førende producent af samarbejdende robotter.

​Jens Kristensen El-Anlæg A/S

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkel.dk

CVR: 14514236

Også i år er vi en del af:​

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: