Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen og vi kontakter dig med et gratis tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bygningsautomatik​
​= den intelligente bygning

Når det kommer til bygningsautomatik, er vi hos JKEL din garanti for erfaringer, kompetencer og uddannelse.

Vi er KNX certificeret og har stor erfaring med integration af bygningsautomatik i moderne byggerier.

I et samlet system sikrer vi, til vores kunder store tilfredshed, tekniske løsninger med en nem og overskuelig brugerflade, hvor din bygnings forskellige elektroniske installationer samles i en samlet intelligent installation, det som vi kalder ’den intelligente bygning’, eller med andre ord; bygningsautomatik.

Vores løsninger er energibesparende og giver en god driftsøkonomi, ligesom du har mulighed for hele tiden at være ”online” med din bygning og overvåge driften. Betjeningen af anlægget sker fra pc’er via internettet eller via APP til smartphone eller tablet.

Bygningsautomatik samler bygningens funktioner

Forestil dig dit hus eller din bygnings forskellige installationer som alarmer, brandsikring, ventilation, varme og temperatur, solgardiner/solskærme, mørklægning og lysinstallationer. Alt sammen individuelle installationer, men forestil dig dette samlet i en ’All in One’ løsning kaldet BAS (BygningsAutomatiskSystem). Det er bygningsautomatik.

​Et BAS-anlæg kernefunktion kan eksempelvis være at styre belysningen og varmen i en bygning. Systemet overvåger altså bygningen, både i forhold til leveringen af ydelsen i forhold til tidsskema og temperatur, men ligeledes i forhold til status på driften. Således at der ved fejl, gives alarmer til de ansvarlige personer. Eksempelvis via SMS eller e-mail notifikationer.

Bygningsautomatik er altså en bred betegnelse for alle de automatismer, som indgår og samarbejder som en del af din bygning.

Bygningsautomatik, en investering der forbedrer bundlinjen

  • Bygningsautomatik er en god forretning, der kan reducere dit energiforbrug (belysning & varme) med op til 50 %, viser et forskningsprojekt udført ved universitetet i Bremen.
  • Med overvågningen af din bygnings installationer, vil du kunne registrere ændrede forhold og reducere risikoen for nedbrud, eksempelvis via systemets logfiler.
  • Din intelligente bygning bidrager samtidig til et bedre indeklima, hvilket har positiv effekt på dine medarbejderes produktionsevne.
  • Med bygningsautomatik tager du et stærkt samfundsansvar i kampen mod reduktion af energiforbruget, og sender et positivt signal til dine kunder, leverandører, medarbejdere og andre interessenter.​

Vi rådgiver blandt andet om

Energibesparelse

Belysningsanlæg

LED belysning

Solceller

Husvindmøller

Energisparemotorer og frekvensomformere

Energirigtige hvidevarer

Intelligente styringer IHC, IBI, KNX m.m.

Urstyring

Sensorstyring

Sluk-alt-funktioner

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.

Vi vender tilbage med et godt tilbud, hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jens Kristensen El-Anlæg A/S

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkel.dk

CVR: 14514236

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af:

Hurtig navigation​

→ SERVICE

→ ENTREPRISE

→ BYGNINGSAUTOMATIK