Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

bygnings-

automatik...

- gør din bygning mere intelligent

Er du bygherre?​

Hvorfor skal du tænke bygningsautomatik

Bygningsautomatik handler om at skabe den optimale komfort, ved anvendelse af mindst mulige energiforbrug. Et gennemsnitlig overslag er, at du kan opleve energibesparelser på mellem 10-20%, ved gøre din bygning mere moderne og intelligent gennem bygningsautomatik.

Udover at bygningsautomatik er et økonomisk fornuftigt valg, er det samtidig en miljøvenlig løsning i en tid hvor vi skal være opmærksomme på vores ressourceforbrug.

Bygningsautomatik er derfor mere end blot et ’smart produkt’, men skal ses som en helhedsorienteret tilgang der tager hensyn til indeklima, ressourceforbrug og miljøpåvirkning og energiomkostninger.

Vidste du at:

  • 40% af al energi i EU anvendes af bygninger
  • 39% af anvendt energi i bygninger er spil

BLIV KLOGERE PÅ DINE MULIGHEDER

Hos JKEL er vi specialister i bygningsautomatik, og kan hjælpe dig fra A-Z med dit projekt. Bliv kontaktet af en vores eksperter og hør om dine muligheder med bygningsautomatik. Det er gratis og helt uforpligtende.​​

 
 
 
 
Godkend vores persondatapolitik:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Økonomisk gevinst og bedre komfort med bygningsautomatik

En investering i bygningsautomatik er såvel en økonomisk fornuftig investering for bundlinjen, som bygningens brugere samtidig vil få glæde af i form af en bedre komfort.

Bygningsautomatik hjælper dig til at skabe et bedre indeklima, hvor bygningens tekniske installationer automatisk, effektivt og enkelt kan styres og reguleres.

Bygningsautomatik gør det lettere at styre varmeforsyningen, så du altid har den optimale temperatur i dine lokaler. Ventilationsautomatiken sikrer at luften bliver ventileret og ikke føles tung og ’brugt’, mens automatikken omkring belysningen sørger for at du f.eks. ikke lader lyskilder stå tændt i lange tidsrum, hvor rum eller lokaler ikke er i brug.

Foruden lys, varme og ventilation er der mange andre muligheder med bygningsautomatik, for at kunne integrere systemer som videoovervågning, adgangskontrol og alarmer mm.

Har du brug for en GRATIS og UFORPLIGTENDE SNAK om dine muligheder?

​​Hos JKEL kan vi hjælpe dig med alt fra projektstyring, installation og opsætning,  ​samt servicering af dit eksisterende anlæg.​

Ring til os på 70271822

Her kan bygningsautomatik gøre en forskel

Kontorer, institutioner, skole
Oftest vil disse lokale stå tomme og ubrugte hen over natten, men til gengæld være benyttede i bestemte perioder af dagen.

​Styrk indeklimaet og effektiviteten og lad bygningsautomatikken sørge for at lyset og varmen er slukket i de døde timer, men at lys, luft og varmen er behagelig i de perioder hvor lokalet aktivt benyttes.

Lager/Produktion
Produktionsvirksomheder vil typisk have 

Butik/Detail
Butikken har forhåbentlig mange besøgende, hvilket kræver en god ventilation. Giv kunderne en god oplevelse i butikken, hvor luften altid er ren og frisk.

​Lad natsikringen sørge for at alt nødvendigt lys er slukket, når alarmen sættes efter lukketid samt at alle elektriske døre og vinduer er lukket. 

Fritidscentre/Kulturhus
Velbehag på lokationer med mange mennesker, kræver frisk luft og den rette temperatur i lokalet.

​Med bygningsautomatik sikre du dig, at fitnesscenteret, idrætshallen eller biografsalen har de bedste vilkår for at skabe en god oplevelse for kunder og brugere. Ganske enkelt fordi automatikken sørger for det helt rette indeklima. 

Private hjem
Gør dit hjem intelligent med bygningsautomatik. Styrk boligens indeklima, belysning og energiforbrug, ved at binde dine komponenter sammen i et samlet styresystem.

​Eksempelvis at der automatisk bliver skruet op for varmen når der er aktiviteter i huset, eller at alt lys slukkes når boligens alarm tilkobles. Det er ikke bare smart, og intelligent - det handler også om optimering husets energiforbrug.

JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JK+ Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: