Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

bygnings-

automatik...

- gør din bygning mere intelligent

Energirenovering af bygninger​

En energirenovering handler i de fleste tilfælde om en energioptimering af ens hus eller bygning. Både hvad angår en optimering i forhold til komfort, og til at opnå besparelser i anvendelsen af energi.

For mange private boligejere er en energirenovering ligeledes et vigtigt parameter, når man kigger lidt ud i fremtiden. Dette uanset om man går med salgs- eller købstanker omkring et hus eller blot ønsker en energioptimeret bolig med reduktion af energiforbrug og udgifter til følge.

En energirenovering er derfor en god investering, og mindre energioptimeringer kan bidrage til såvel komfort som en lavere varmeregning. Det gør ligeledes din bolig yderligere attraktiv over for potentielle købere og kan medvirke til en højere salgsværdi.

Indtænk energirenovering fra start
​i dine byggeprojekter

Når du går i gang med nye byggeprojekter, kan det godt betale sig at indtænke energirenoveringen. Både i forhold til planlægningen af projektet, og det økonomiske perspektiv. Tag et nærmere kig på tilstanden på boligens forskellige dele, eksempelvis om tætningen er god nok, er der tilstrækkeligt isoleret med mere.

I stedet for kun at kigge på opgaven om at male loftet, bør du måske også tænke på om der er utætheder og dårlig isolering. Det vil i så fald betyde at du skal starte forfra, hvis du efter at have malet og spartlet, kommer i tanke om værdien ved en energioptimering efterfølgende.

​Uanset husets alder vil du stort set altid kunne spare penge ved en energirenovering. Der er naturligvis flest penge at spare ved et ældre hus, som ikke er blevet efterisoleret, men der vil også ofte være muligheder for forskellige energioptimerende renoveringer på nyere huse.

Går du med tanker om en energirenovering, så har BOLIUS skrevet en god artikel der fortæller, hvad du skal overveje, inden du går i gang. Du kan læse artiklen her

Gevinsten ligger i helheden

Der er mange måde at energioptimere sit hus eller bygning på. Hen over tid kan der laves tiltag som nye elinstallationer, nyt varmeanlæg, solceller på taget eller opdaterede varmepumper.

Individuelle optimeringer kan give her-og-nu besparelser, men den store besparelse og optimering ligger i at se på energirenoveringen i sin helhed. Nutidens intelligente hjem styres via KNX/CTS-anlæg der styrer kontrollerer og samler dine forbrugsdata fra dine individuelle installationer.

Hos JKEL har vi alle kompetencerne samlet i samme hus, så vi kan rådgive om og implementere den bedste løsning for dig. Vi har mange års erfaring med energioptimeringsprojekter i produktionsbygninger, hos erhvervsvirksomheder, skoler og institutioner samt hos private.

Kontakt os for en snak og præsentation af de muligheder, der er for en effektiv energirenovering.

Vi rådgiver blandt andet om

Energibesparelse

Belysningsanlæg

LED belysning

Solceller

Husvindmøller

Energisparemotorer og frekvensomformere

Energirigtige hvidevarer

Intelligente styringer IHC, IBI, KNX m.m.

Urstyring

Sensorstyring

Sluk-alt-funktioner

JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JK+ Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: