Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

bygnings-

automatik...

- gør din bygning mere intelligent

Er du entreprenør?​

Vind flere opgaver i fremtiden med bygningsautomatik

Vidste du at 40% af al energi i EU anvendes af bygninger, og mere end 1/3 af denne energi er spild.

I en tid med overforbrug og hvor vores planet er mere presset på ressourcer end før bærer vi alle et ansvar for at reducerer verdens energiforbrug.

Bygningsautomatik kan ikke løse hele denne enorme udfordring, men kan uden tvivl ses som en holistisk tilgang der tager højde for ressourceforbrug og miljøpåvirkninger, og som samtidig er en fornuftig investering både hvad angår det økonomiske aspekt, samt optimering af bygningens indeklima.

Bygningsautomatik er en bygnings hjerte, som samler og styrer de forskellige tekniske installationer i en bygning. Typisk vil dette være installationer som ventilation, varme, køl, lys, solafskærmning m.m. Bygningsautomatik kan dog også omfatte styring og overvågning af vedvarende energikilder som f.eks. solfangeranlæg, ligesom energiregistrering via el-, vand- og varmemålere.

Derudover kan bygningsautomatik overvåge en lang række andre anlæg, som har relation til bygningen. Det kan være til forskellige sikkerhed- og sikringssystemer (ABA, AIA, ABV, AVA med flere).

Disse forskellige tekniske installationer og systemer bindes sammen i et fælles netværk, hvor den overordnede bygningsautomatik er hjernen og hjertet i setup’et. Et setup som giver mulighed for at overvåge bygningens energiforbrug, temperatur m.v. Enten via en PC, tablet eller smartphone, hvilket medfører en lettere, mere enkel og ikke mindst mere effektiv styring af bygningens drift.


Bygningsautomatik skal derfor ses en helhedsorienteret tilgang til styring og optimering af bygningens tekniske installation, som samtidig er en gevinst for hvad angår indeklima, ressourceforbrug og miljøpåvirkning, samt reducerede energiomkostninger.

Har du brug for en
​​GRATIS og UFORPLIGTENDE SNAK?

​​Hos JKEL kan vi hjælpe dig med alt fra projektstyring, installation og opsætning,
​samt servicering
af dit eksisterende anlæg.​

Ring til os på 70271822

​BLIV KONTAKTET​ AF EN EKSPERT

Hos JKEL er vi specialister i bygningsautomatik, og kan hjælpe dig fra A-Z med dit projekt. Bliv kontaktet af en vores eksperter og hør om dine muligheder med bygningsautomatik. Det er gratis og helt uforpligtende.​​

 
 
 
 
Godkend vores persondatapolitik:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Styrk din position som entreprenør med JKEL som din samarbejdspartner.

En af vores største styrker er, at vi hos JKEL kan hjælpe dig med hele bygningsautomatiseringsprojektet. Vi har de rigtige kompetencer internt til at kunne stå for hele installationen, såvel CTS delen som selve fortrådningen.

Med JKEL som din samarbejdspartner vil du derfor kunne reducere og helt fjerne flere led og kommunikationsveje, og kun have en samarbejdspartner til CTS, el, alarm, it – frem for enkeltstående leverandører til hvert område. Dette gør det lettere for dig i forhold til kun at skulle kommunikere med en leverandør, reducerer antallet uenigheder og kontroverser til løsninger og produktvalg, samt ikke mindst hvem som skal stilles til ansvar ved eventuelle fejl og mangler.

Vi er KNX certificerede, og benytter os af åbne platforme for at kunne tilbyde en større fleksibilitet i vores løsninger. Vi gør en dyd ud af at have en løsningsorienteret tilgang, som er tilpasset til slutbrugerens behov.

Med vores erfaringer og viden fra komplekse løsninger i alle størrelser, både tør og ønsker vi at udfordre slutbrugeren. Ganske enkelt fordi vi kender markedet, produkterne og mulighederne, men også fordi vi kender til de hyppigste oversete punkter, fejl og mangler som vi dermed kan afhjælpe før ’skaden er sket’.

JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JK+ Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: