Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

bygnings-

automatik...

- gør din bygning mere intelligent

KNX & CTS anlæg

KNX- eller CTS anlæg er hjernen bag din bygningsautomatik

KNX (eller CTS) er din bygnings styresystem, der holder styr på alle elementerne i din bygningsautomatik. Ligeledes er KNX den globale standard inden for styring af eksempelvis belysning, persienner, opvarmning, ventilation, aircondition, overvågning, alarmer, vand- og energistyring med mere.


KNX-systemet giver dig det fulde overblik over dit bygningsautomatiske anlæg, hvor det er nemt at justere værdierne for bygningen, så du hele tiden kan følge med i energiforbruget – uanset hvor du er i verden.

Derfor kræver vores KNX/CTS anlæg ingen fast hovedstation, men kan let tilgås fra en hvilken som helst computer eller tablet, hvor du har brugerrettighed og internet til rådighed.

KNX giver dig større fleksibilitet, sikkerhed og besparelser

Vi stiller større krav omkring styringen af vores hjem og bygningers installationer, uanset om det drejer sig om private parcelhuse, villaer eller større erhvervs- og kontorbygninger.

Udover funktionaliteten stilles der krav om effektivisering af energianvendelsen, lavere energiforbrug og ikke mindst økonomiske besparelser.

Alt sammen muligt gennem intelligent styring, som du får med KNX-løsningen. Hos JKEL er vores KNX og CTS tavler bygget op omkring en nem brugervenlighed og en optimal energioptimering i dit hus eller bygning

KNX giver betydelige energibesparelser og lavere driftsomkostninger, da der kun tændes for lys og varme efter behov, afhængigt af tidsindstillinger for bygningen eller faktisk tilstedeværelse. Udover tidsindstilling og tilstedeværelse vil de aktuelle vejrforhold kunne indstilles til automatisk styring af bygningens lysniveau og varme/kulde forhold.

Samtidig kan en KNX-installation nemt tilpasses til nye applikationer, så de i takt med udvikling af dine installationers bygningsautomatik, nemt kan forbindes til din eksisterende KNX-installation.

BLIV KONTAKTET AF EN KNX EKSPERT​

Fordelene ved KNX

  • ​KNX kan anvendes i alle tænkelige funktioner/applikationer inden for bolig- og bygningsautomation fra styring af lys, opvarmning, ventilation, alarm, vand- og energistyring, energimåling samt husholdningsapparater, radioer og meget mere.

    (Blandt andet godkendt som den internationale standard ISO/IEC 14543-3)

  • KNX-teknologien bygger på viden og erfaring fra tidligere systemer

  • ​KNX er en fremtidssikret international standard

  • Alle KNX producerende virksomheder skal være ISO 9001 certificerede, hvilket sikre en høj produktkvalitet

Vi rådgiver blandt andet om

Energibesparelse

Belysningsanlæg

LED belysning

Solceller

Husvindmøller

Energisparemotorer og frekvensomformere

Energirigtige hvidevarer

Intelligente styringer IHC, IBI, KNX m.m.

Urstyring

Sensorstyring

Sluk-alt-funktioner

JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JK+ Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: