Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Elektriker i Assens​

Få en pris fra din elektriker i Assens

JKEL har mere end 45 års erfaring med alle former for el-opgaver, hvor vi har udført opgaver for både private som erhvervslivet i Assens.

Leder du efter en elektriker i Assens kan du trygt tage fat i JKEL, uanset om det drejer sig opsætning af en lampe, installation af hårde hvidevare eller større opgaver som bygningsautomatik eller energioptimering af dit hus, kontor eller lager.

Hos JKEL har vi kompetencen og erfaringen til både at løse dine el-opgaver, men også at rådgive dig omkring løsninger og muligheder.

Der er forskEL

JKEL er en lokal forankret fynsk elektriker/el-installatør virksomhed, som med afdelinger i Glamsbjerg, Svendborg, Faaborg og Nyborg servicerer hele Fyn inden for vores ekspertise område som el-installationer, bygningsautomatik, alarmsikring og vedvarende energi.

Vi er mere end 40 ansatte i form af elektrikere, teknikere, servicefolk, lærlinge med mere, og har derfor alt en mand og bil i nærheden af Assens.

Alle sammen folk som er stolte af vores fag, hvor vi konstant udvikler os gennem opkvalificerende kurser og uddannelser.

Din JKEL elektriker i Assens er derfor den rette samarbejdspartner for dig til, at finde den rette løsning til din el-opgave.

Vi løser alle dine el-opgaver

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af løsninger til alle vores gode kunder og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner.​

Vi kan bl.a. tilbyde følgende fordele:​

Nye stikkontakter

​Ophængning og opsætning af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

Kontakt din elektriker i Assens

Så er du på udkig efter en elektriker i Assens, der sætter en ære i kvalitet og service, og at du som kunde får den bedste oplevelse, så kontakt os hos JKEL.

Det kan du gøre på telefon 70271822, på info@jkel.dk eller ved at udfylde formularen her på siden. Så kontakter vi dig med det samme, for at høre om din el-opgave.​

Ring til os på tlf. 70 2718 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

JKEL - EN LOKAL FORANKRET FYNSK ELEKTRIKER

J​KEL gruppen er en moderne installations-virksomhed som udover specialet i elinstallationer, også fokuserer på vedvarende energi og alarmer.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen 40-45 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​

Vi vil være lokal forankret

JKEL er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Svendborg og nu også Nyborg.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.

SKAL VI LØSE DIN EL-OPGAVE?​

 
 
Godkend vores persondatapolitik:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jens Kristensen El-Anlæg A/S
Alsvej 5
5800 Nyborg
Tlf.: 70 27 18 22
CVR: 14514236​
rrk@jkel.dk

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.

Vi vender tilbage med et godt tilbud, hurtigst muligt.​

 
 
 
Godkend vores persondatapolitik:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen og vi kontakter dig med et gratis tilbud.

 
 
Godkend vores persondatapolitik:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt