Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel...

RING TIL elektrikeren

JK+ er din lokale elektriker. Lad os hjælpe dig med din næste el-opgave!

Brug for en Elektriker i Assens​

JK+ er din lokale elektriker i Assens, som løser alle opgaver inden for el-installationer.

JK+ er din elektriker og elinstallatør i Assens som har mere end 45 års erfaring med alle former for el-opgaver, hvor vi har udført opgaver for både private som erhvervslivet i Assens.

Vi er din ekspert i el og leder du efter en elinstallatør i Assens, kan du trygt tage fat i JK+, uanset om det drejer sig opsætning af en lampe, installation af hårde hvidevare eller større opgaver som bygningsautomatik eller energioptimering af dit hus, kontor eller lager.

JK+ er din elektriker som har kompetencen og erfaringen til både at løse alle dine opgaver inden for el, men også at rådgive dig omkring løsninger og muligheder.

Der er forskEL

JK+ er en lokal forankret fynsk elektriker/el-installatør virksomhed, som med afdelinger i Glamsbjerg, Faaborg, Nyborg og Middelfart servicerer hele Fyn og Trekantområdet med elektrikere.

Vi er samlet mere end 80 ansatte i form af elinstallatører, teknikere, servicefolk, lærlinge med mere, og har derfor altid en mand og bil i nærheden af Assens.


​Din JK+ elektriker i Assens er derfor den rette samarbejdspartner for dig til, at finde den rette løsning til din el-opgave.

Kontakt din elektriker i Assens

Så er du på udkig efter en elektriker med kendskab til Assens, der sætter en ære i kvalitet og service, og at du som kunde får den bedste oplevelse, så kontakt os hos JK+.

Det kan du gøre på telefon 70271822, på info@jkplus.dk eller ved at udfylde formularen her på siden. Så kontakter vi dig med det samme, for at høre om din el-opgave.

Få løst dine el-opgaver af vores elektrikere

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af løsninger til alle vores gode kunder og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner.​

Vi kan bl.a. tilbyde følgende fordele:​

Nye stikkontakter

​Ophængning og opsætning af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

Ring til os på tlf. 70 2718 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

JK+ - EN LOKAL FORANKRET FYNSK ELEKTRIKER I ASSENS

J​K+ er en moderne installations-virksomhed som udover specialet i elinstallationer, også fokuserer på vedvarende energi og alarmer.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen 40-45 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​​

Vi vil være lokal forankret

JK+ er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, siden slutningen af 2018 har vi også haft en afdeling i Nyborg, ligesom vi er lokalt tilstede i Middelfart.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.​

JK+ A/S

Lindevænget 2-4, 

5620 Glamsbjerg

Tlf.: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

JK+ A/S

Telemarken 9A, 

5600 Faaborg

Tlf.: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

JK+ A/S
Alsvej 5
5800 Nyborg
Tlf.: 6531 1822

E-mail: info@jkplus.dk

JK+ A/S
Mandal Allé 10
5500 Middelfart

Tlf.: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JK+ Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: