Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel...

RING TIL elektrikeren

JK+ er din lokale elektriker. Lad os hjælpe dig med din næste el-opgave!

Din Elektriker i Faaborg​​

Din lokale elektriker i Faaborg hedder JK+, som med vores domicil på Telemarken 9 er lokal forankret i Faaborg. 

Med vores mere end 45 års erfaring med alle former for el-opgaver, hjælper vores elinstallatører såvel private som erhvervslivet i Faaborg med diverse el-opgaver.

Er du på udkig efter en elektriker i Faaborg kan du trygt tage fat i os, uanset om det drejer sig opsætning af en lampe, installation af hårde hvidevare eller større opgaver som bygningsautomatik eller energioptimering af dit hus, kontor eller lager.

Som din lokale elektriker i Faaborg har vi både kompetencen og erfaringen til at løse dine el-opgaver, samt at rådgive dig omkring løsninger og muligheder. Vi er mere end 40 ansatte i form af elektrikere, teknikere, servicefolk, lærlinge med mere, og har derfor altid en bil og elektriker i nærheden af Faaborg.

Vi er din elinstallatør i Faaborg.

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af el-opgaver til alle vores gode kunder, og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner inden for el.​

Kontakt os hvis vores elektrikere i Faaborg skal hjælpe dig med eksempelvis:​

Udskiftning af stikkontakter

​Installation af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

SKAL VI RINGE DIG OP?​

DIN LOKALE ELEKTRIKER I FAABORG

Jonas er en af dine lokale elektriker i Faaborg. Jonas bor selv i Faaborg området og har en stor kontaktflade, indsigt og viden om, hvad der sker i Faaborg og omegn.

Er du på udkig efter en serviceminded og pålidelig elektriker i Faaborg kan du trygt få besøg af Jonas eller andre af vores elinstallatører.


​Vi er din lokale elektriker i Faaborg med adresse på Telemarken, og vi kommer meget gerne og tager et kig på din el-opgave.

Kontakt JKEL på info@jkplus.dk eller på telefon 70271822

​​

Ring til os på tlf. 70 27 18 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

JK+ - EN LOKAL FORANKRET FYNSK ELEKTRIKER I FAABORG

J​K+ er en moderne installations-virksomhed som har specialiseret inden for elinstallationer, VVS & Blik, Ventilation, Alarmløsninger og IT.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen 40-45 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​

Vi vil være lokal forankret

JK+ er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Middelfart og Nyborg.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.

JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JK+ Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: