Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel...

Kontakt elektrikeren

JKEL er din lokale elektriker. Lad os hjælpe dig med din næste el-opgave!

Elektriker i Faaborg​

Din elektriker i Faaborg hedder JKEL og vi har domicil på Telemarken 9 i Faaborg. Med vores mere end 45 års erfaring med alle former for el-opgaver, hjælper vores elektrikere såvel private som erhvervslivet i Faaborg med diverse el-opgaver.

Er du på udkig efter en elektriker i Faaborg kan du trygt tage fat i os, uanset om det drejer sig opsætning af en lampe, installation af hårde hvidevare eller større opgaver som bygningsautomatik eller energioptimering af dit hus, kontor eller lager.

Som din lokale elektriker i Faaborg har vi både kompetencen og erfaringen til at løse dine el-opgaver, samt at rådgive dig omkring løsninger og muligheder. Vi er mere end 40 ansatte i form af elektrikere, teknikere, servicefolk, lærlinge med mere, og har derfor altid en bil og elektriker i nærheden af Faaborg.


Vi er din elektriker i Faaborg.

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af løsninger til alle vores gode kunder og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner.​

Vi kan bl.a. tilbyde følgende fordele:​

Udskiftning af stikkontakter

​Installation af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

SKAL VI RINGE DIG OP?​

DIN LOKALE ELEKTRIKER I FAABORG

Kim er din lokale elektriker i Faaborg. Kim bor selv i Faaborg området og har en stor kontaktflade, indsigt og viden om, hvad der sker i Faaborg og omegn.

Er du på udkig efter en serviceminded og pålidelig elektriker i Faaborg kan du trygt få besøg af Kim eller andre af vores elektrikere.

JKEL er din lokale elektriker i Faaborg med adresse på Telemarken, og vi kommer meget gerne og tager et kig på din el-opgave.

Kontakt JKEL på info@jkel.dk eller på telefon 70271822

​​

Ring til os på tlf. 70 27 18 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

JKEL - EN LOKAL FORANKRET FYNSK ELEKTRIKER I FAABORG

J​KEL gruppen er en moderne installations-virksomhed som udover specialet i elinstallationer, også fokuserer på vedvarende energi og alarmer.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen 40-45 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​

Vi vil være lokal forankret

JKEL er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Svendborg og Nyborg.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.

​Jens Kristensen El-Anlæg A/S

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkel.dk

CVR: 14514236

JKEL Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JKEL Fåborg

Telemarken 9A, 5600 Fåborg

JKEL Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg​

JKEL Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: