Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel...

RING TIL elektrikeren

JK+ er din lokale elektriker. Lad os hjælpe dig med din næste el-opgave!

Din elektriker i Glamsbjerg til
​alle slags el-opgaver​

JK+ er din lokale elektriker i Glamsbjerg, hvor vi også har hovedsæde for JK+ Gruppen. Vi er en lokal fynsk elinstallatør , som ligeledes har afdelinger i Nyborg, Faaborg og Middelfart, men også opererer i Svendborg på Sydfyn og i Trekantområdet.

Som din elektriker i Glamsbjerg kan vi løse alle dine el- og installationsopgaver, uanset om du har brug for en lokal elektriker til dit private hus eller lejlighed. Samtidig er vi den foretrukne elektriker for flere virksomheder og forretninger i Glamsbjerg og omegn.

Hos JKEL er ingen el-opgave for stor eller for lille, og vi lægger vægt på at alle vores kunder føler sig værdsat og får en professionel behandling fra vores kompetente tean af elinstallatører. 

Som din lokale elektriker i Glamsbjerg fokuserer vi hos JKEL på, at vores elektrikere har et lokalt kendskab til byen.

​​

En elinstallatør som løser alle dine el-opgaver

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af løsninger til alle vores gode kunder og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner.​

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, hvis du har en opgave som eksempelvis:

Nye stikkontakter

​Ophængning og opsætning af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

LOKAL FORANKRET ELEKTRIKER I GLAMSBJERG

JKEL er din lokalt forankrede elektriker i Glamsbjerg, som startede tilbage i 1990 hvor Jens Kristensen købte Glamsbjerg El. Glamsbjerg El var byens lokale elektriker, som også indebar den lokale Elkøb, som holdt til i Søndergade, Glamsbjerg.

I løbet af 90érne flyttede man virksomheden til nye lokaler på Lindevænget, og butikken blev senere til en Punkt1. Dette varede frem til midt 00érne, hvor man lukkede butikken, og blev til en ren installatør-virksomhed.

Dette indebar blandt andet opkøb af to el-installatør virksomheder i Faaborg i 90’erne og åbning af lokal elektriker afdeling i Ringe. Denne blev siden hen rykket til Svendborg. Ultimo 2018 åbnede JKEL en lokal afdeling i Nyborg, ligesom man i sommeren 2021 overtog Trap+ i Middelfart.

Siden slutningen af 2007 har Anders Kristensen været direktør i JK+, efter hans far. Anders startede som elektrikerlærling i 1998, og havde også andre småjobs i virksomheden inden sin lærlingetid.

I dag er JK+ den største elektriker virksomhed i Glamsbjerg, hvor vi servicerer såvel private kunder, samt offentlige institutioner og erhvervskunder, hvor opgaver inden for bygningsautomatik, IHC, KNX ofte er løsningerne.

Kontakt JK+ på info@jkplus.dk eller på telefon 70271822

BLIK KONTAKTET AF JK+​

Ring til os på tlf. 70 27 18 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

JK+- DIN LOKALE FYNSKE ELEKTRIKER I GLAMSBJERG

J​K+ er en moderne installations-virksomhed som udover specialet i elinstallationer, også tilbyder løsningern inden for VVS & Blik, Ventilation, Alarmløsninger og IT.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen 40-45 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​

Vi vil være lokal forankret

JK+ er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Middelfart, Faaborg samt Nyborg.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.​

BLIV KONTAKTET AF DIN ELEKTRIKER

JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JK+ Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: