Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel...

RING TIL elektrikeren

JK+ er din lokale elektriker. Lad os hjælpe dig med din næste el-opgave!

Elektriker i Haarby​

JK+ er din lokale elektriker i Haarby, hvor vi via vores afdelinger i Glamsbjerg og Faaborg betjener såvel private som erhverv

Vi er en moderne installatør virksomhed, med +40 elektrikere og samlet mere end 80 ansatte. Alle med stærke kompetencer og er stort servicegen for at yde den bedste service til vores kunder.  

Derudover er vi stolte over at være en lokal forankret elektrikervirksomhed, som udover vores afdelinger i Glamsbjerg og Faaborg, også har afdelinger i Nyborg​ og Middelfart.

Som din elektriker i Haarby sørger vi for at du får løst alle dine el-opgaver på den bedst mulige måde. Uanset om der er tale om elinstallationer eller andre el-opgaver for private, ligesom vi hjælper både virksomheder og forretninger i Haarby. 

Hos JK+ er ingen opgave for stor eller for lille, og vi lægger vægt på at alle vores kunder føler sig velkommen. Som din lokale elektriker i Haarby fokuserer vi på at vores elektriker har et lokalt kendskab til området i og omkring Haarby.

Vi løser alle dine el-opgaver

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af løsninger til alle vores gode kunder og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner.​

Vi kan bl.a. tilbyde følgende fordele:​

Nye stikkontakter

​Ophængning og opsætning af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

SKAL VI RINGE DIG OP?​

DIN LOKALE ELEKTRIKER I HAARBY

Har du brug for en elektriker i Haarby, så tøv ikke med at kontakte JKEL. Vi har en mand klar i nærheden, og vi kommer meget gerne og tager et kig på din el-opgave.

Kontakt JK+ på info@jkplus.dk eller på telefon 7027182

Ring til os på tlf. 70 27 18 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

JK+ | DIN LOKALE ELEKTRIKER I HAARBY

J​K+ er en moderne installations-virksomhed som har specialiseret inden for elinstallationer, VVS & Blik,Ventilation, Alarmløsninger og IT.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen 40-45 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​​

Vi vil være lokal forankret

JK+ er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Middelfart samt Nyborg.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.​​

JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JK+ Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: