Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel...

Kontakt elektrikeren

JKEL er din lokale elektriker. Lad os hjælpe dig med din næste el-opgave!

Elektriker i Haarby​

JKEL er din lokale elektriker i Haarby, hvor vi via vores afdelinger i Glamsbjerg og Faaborg betjener såvel private som erhverv

Vi er en moderne el-installatør virksomhed, med +40 ansatte. Alle med stærke kompetencer og er stort servicegen for at yde den bedste service til vores kunder.  Derudover er vi stolte over at være en lokal forankret elektrikervirksomhed, som udover vores afdelinger i Glamsbjerg og Faaborg, også har afdelinger i Nyborg​ og Svendborg.

Som din elektriker i Haarby sørger vi for at du får løst alle dine el-opgaver på den bedst mulige måde. Uanset om der er tale om elinstallationer eller andre el-opgaver for private, ligesom vi hjælper både virksomheder og forretninger i Haarby. 

Hos JKEL er ingen opgave for stor eller for lille, og vi lægger vægt på at alle vores kunder føler sig velkommen. Som din lokale elektriker i Haarby fokuserer vi på at vores elektriker har et lokalt kendskab til området i og omkring Haarby.

Vi løser alle dine el-opgaver

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af løsninger til alle vores gode kunder og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner.​

Vi kan bl.a. tilbyde følgende fordele:​

Nye stikkontakter

​Ophængning og opsætning af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

SKAL VI RINGE DIG OP?​

DIN LOKALE ELEKTRIKER I HAARBY

Har du brug for en elektriker i Haarby, så tøv ikke med at kontakte JKEL. Vi har en mand klar i nærheden, og vi kommer meget gerne og tager et kig på din el-opgave.

Kontakt JKEL på info@jkel.dk eller på telefon 70271822

Ring til os på tlf. 70 27 18 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

JKEL - EN LOKAL FORANKRET FYNSK ELEKTRIKER I HAARBY

J​KEL gruppen er en moderne installations-virksomhed som udover specialet i elinstallationer, også fokuserer på vedvarende energi og alarmer.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen 40-45 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​​

Vi vil være lokal forankret

JKEL er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Svendborg samt Nyborg.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.​​

​Jens Kristensen El-Anlæg A/S

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkel.dk

CVR: 14514236

JKEL Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JKEL Fåborg

Telemarken 9A, 5600 Fåborg

JKEL Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg​

JKEL Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JKEL Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: