Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel...

RING TIL elektrikeren

JK+ er din lokale elektriker. Lad os hjælpe dig med din næste el-opgave!

JK+ | Din lokale elektriker i Middelfart​

JK+ overtog per 1. juli 2021 TRAP+, og er din lokal forankrede elektriker i Middelfart.

Igennem lang tid har vi opbygget stærke relationer til området omkring Middelfart, og Trekantområdet omkring Fredericia, Kolding og Vejle og med overtagelsen af Trap+ får vi mulighed for at udvikle vores indsats og tilstedeværelse, og samtidig fortsat være en stærk lokal forankret el-installatør, som med de mange dygtige lokale elektrikere og medarbejdere, kan servicere alle vores kunder og samarbejdspartnere fra vores lokale adresse på Mandal Alle 10 i Middelfart.

Vores ønske om at være lokal forankret ses ved, at medarbejdere ved overtagelsen af Trap+ blev en del af den nye firmastruktur, samlet under navnet JK+, hvor vi fortsat vil være den lokale elektriker i Middelfart og Trekantområdet. 

​Dit team af elektrikere i Middelfart har derfor et stærkt lokalt kendskab til området omkring  Middelfart, Nr. Aaby, Fredericia og Nordvestfyn.  

Elektriker der kan løse alle dine el-opgaver

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af løsninger til alle vores gode kunder, og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner.​

El-installatør i Middelfart til alle el-opgaver


Nye stikkontakter

​Ophængning og opsætning af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

VI ER DIN LOKALE ELEKTRIKER SOM
​KENDER MIDDELFART & TREKANTOMRÅDET

Vi er din el-installatør som sætter en ære i at være på forkant med udviklingen, og som altid er klar til at hjælpe dig i Fredericia og Middelfart, samt de omkringliggende byer på Nordvestfyn og i Trekantområdet.

Hos JK+ løser vi alle typer af el-opgaver, uanset om det er i din private bolig, nybyggeri, eller  erhvervsopgaver enten hos virksomheder eller offentlige institutioner, så kontakt os for et uforpligtende tilbud , hvis du har en el-opgave der skal løses.

HAR DU BRUG FOR EN ELEKTRIKER

Ring til os på tlf.  70 27 18 22-  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

JK+ - DIN ELEKTRIKER I MIDDELFART OG FREDERICIA

J​K+ er en moderne fynsk installations-virksomhed med specialer og kompetencer inden for elinstallationer, VVS & Blik,Ventilation, Alarmløsninger og IT.​

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen omkring 100 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​​

Vi vil være lokal forankret

JK+ er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Nyborg og nu også Middelfart.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.

JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JK+ Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: