Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel...

Kontakt elektrikeren

JKEL er din lokale elektriker. Lad os hjælpe dig med din næste el-opgave!

Din nye lokale elektriker i Middelfart​

Med overtagelsen af  Trap+ per 1. juli 2021 er JKEL nu også stærkt repræsenteret som din lokale elektriker i Middelfart.

Igennem lang tid har vi opbygget stærke relationer til området omkring Middelfart, Fredericia, og Vejle og med overtagelsen af Trap+ får vi mulighed for at udvikle vores indsats og tilstedeværelse, og samtidig fortsat være en stærk lokal forankret el-installatør, som med de mange dygtige lokale elektrikere og medarbejdere, kan servicere alle vores kunder og samarbejdspartnere fra vores lokale adresse på Mandal Alle 10 i Middelfart.

Vores ønske om at være lokal forankret ses ved, at alle 40 medarbejdere vedovertagelsen af  Trap+ er en del af den nye firmastruktur, samlet under JKEL. Hvor virksomhedsnavnet Trap+ fortsætter, som værende den lokale elektriker i Middelfart og trekantsområdet. 

​Dit team af elektrikere i Middelfart har derfor et stærkt lokalt kendskab til området omkring  Middelfart, Nr. Aaby, Fredericia og Nordvestfyn.  

Elektriker der kan løse alle dine el-opgaver

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af løsninger til alle vores gode kunder, og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner.​

El-installatør i Middelfart til alle el-opgaver


Nye stikkontakter

​Ophængning og opsætning af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

JKEL & TRAP+ = DIN ELEKTRIKER SOM
​KENDER MIDDELFART & TREKANTSOMRÅDET

Vi er din el-installatør som sætter en ære i at være på forkant med udviklingen, og som altid er klar til at hjælpe dig i Fredericia og Middelfart, samt de omkringliggende byer på Nordvestfyn og i Trekantområdet.

Vi løser alle typer af el-opgaver, uanset om det er i din private bolig, nybyggeri, eller  erhvervsopgaver enten hos virksomheder eller offentlige institutioner, så kontakt os for et uforpligtende tilbud , hvis du har en el-opgave der skal løses.

HAR DU BRUG FOR EN ELEKTRIKER

Ring til os på tlf.  70 27 18 22-  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

JKEL - EN LOKAL FORANKRET FYNSK ELEKTRIKER

J​KEL gruppen er en moderne installations-virksomhed som udover specialet i elinstallationer, også fokuserer på brand og sikring via @larmteknik, samt IT, netværk og sikkerhed via Operation IT.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen omkring 100 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​​

Vi vil være lokal forankret

JKEL er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Svendborg, Nyborg og nu også Middelfart.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.

​Jens Kristensen El-Anlæg A/S

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkel.dk

CVR: 14514236

JKEL Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JKEL Fåborg

Telemarken 9A, 5600 Fåborg

JKEL Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg​

JKEL Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: