Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel...

RING TIL elektrikeren

JK+ er din lokale elektriker. Lad os hjælpe dig med din næste el-opgave!

Din lokale elektriker i Nyborg​

Den 1. december 2018 åbnede vi vores nye lokale elektriker afdeling i Nyborg. Det havde igennem en længere periode været et stort ønske at kunne åbne en lokal el-afdeling i netop Nyborg, så vi bedre kan servicere såvel eksisterende som nye kunder.

​Dit lokale el-team af elektrikere kan du læse mere om herunder. De har alle et stærkt lokalt kendskab til Nyborg, Kerteminde og Østfyn.  

Vi løser alle dine el-opgaver

Vi er din lokale elektriker i Nyborg holder til på Alsvej 5, og beskæftiger os med en meget bred vifte af el-opgaver og løsninger til alle vores gode kunder, og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner inden for el.​

Elektriker i Nyborg til alle dine el-opgaver


Nye stikkontakter

​Ophængning og opsætning af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

JK+ ER EN LOKAL ELEKTRIKER SOM
​KENDER NYBORG OG ØSTFYN

Stefan er din og vores lokale elektriker i Nyborg.

Med mere end 13 år som elektriker i Nyborg området, for både erhvervskunder som private, er han en kompetent, erfaren elektriker som er vellidt af vores mange kunder i Nyborg og Østfyn.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har en el-opgave du ønsker jeg skal give et uforpligtende tilbud på.​

Mail​:info@jkplus.dk

Tlf:65311822​ | Mobil: 25231804

HAR DU BRUG FOR EN ELEKTRIKER

Ring til os på tlf.  65 31 18 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

Læs pressemeddelelsen

​Mandag den 3. december 2018 åbner Jens Kristensen El-Anlæg A/S (JKEL) afdeling i Nyborg. Dermed får Nyborg en lokal elektriker, hvis oprindelige rødder faktisk stammer fra Nyborg.

Jens L. Kristensen startede Nyborg El helt tilbage til 1977 og drev virksomheden gennem mange år og solgte firmaet til ABB. Senere startede Jens L. Kristensen firmaet Jens Kristensen El-Anlæg A/S med hovedsæde i Glamsbjerg. Firmaet er vokset med afdelinger i Faaborg og Svendborg, hvor der er ansat mere end 40 elektrikere og el-installatører. JKEL bliver i dag drevet af sønnen Anders Kristensen som er født og opvokset i Nyborg.

Læs hele pressemeddelelsen her

Nyborg Gymnasium

I forbindelse med Nyborg Gymnasiums store ombygning og udvidelse i 2017, stod JKEL for al el-arbejdet. Siden hen har vi været tilknyttet som Nyborg Gymnasiums faste servicepartner på alle elektriske installationer.

For at illustrere vores kompetencer og viden har vi fået lavet en Virtuel Rundtur. En​case inden for det som hedder bygningsautomatik, hvor din bygnings installationer "taler sammen".

Tag et kig forbi den virtuelle rundtur på Nyborg Gymnaisum.

JK+ - DIN LOKALT FORANKREDE ELEKTRIKER

J​K+ gruppen er en moderne installations-virksomhed som udover specialet i elinstallationer, også fokuserer på vedvarende energi og alarmer.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen 40-45 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​​

Vi vil være lokal forankret

JKEL er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Middelfart samt altså Nyborg.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.

JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JK+ Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: