Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel...

Kontakt elektrikeren

JKEL er din lokale elektriker. Lad os hjælpe dig med din næste el-opgave!

Din lokale elektriker i Nyborg​

Den 1. december 2018 åbnede vi vores nye lokale elektriker afdeling i Nyborg. Det har gennem en længere periode været et stort ønske at kunne åbne en lokal afdeling i netop Nyborg, så vi bedre kan servicere såvel eksisterende som nye kunder.

​Dit lokale team af elektrikere kan du læse mere om herunder. De har alle et stærkt lokalt kendskab til Nyborg, Kerteminde og Østfyn.  

Din nye lokale elektriker i Nyborg holder til på Alsvej 5, hvor vi midlertidigt har lejet os ind, indtil vi kan løfte sløret for hvor vores kommende domicil får beliggenhed.

Vi løser alle dine el-opgaver

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af løsninger til alle vores gode kunder og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner.​

Elektriker i Nyborg til alle dine el-opgaver


Nye stikkontakter

​Ophængning og opsætning af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

JKEL ER EN LOKAL ELEKTRIKER SOM
​KENDER NYBORG OG ØSTFYN

Stefan er din og vores lokale elektriker i Nyborg.

Med mere end 13 år som elektriker i Nyborg området, for både erhvervskunder som private, er han en kompetent, erfaren elektriker som er vellidt af vores mange kunder i Nyborg og Østfyn.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har en el-opgave du ønsker jeg skal give et uforpligtende tilbud på.​

Stefan Madsen - Elektriker Nyborg

Mail​:info@jkel.dk

Tlf:65311822​ | Mobil:25231804

HAR DU BRUG FOR EN ELEKTRIKER

Ring til os på tlf.  65 31 18 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

Læs pressemeddelelsen

​Mandag den 3. december 2018 åbner Jens Kristensen El-Anlæg A/S (JKEL) afdeling i Nyborg. Dermed får Nyborg en lokal elektriker, hvis oprindelige rødder faktisk stammer fra Nyborg.

Jens L. Kristensen startede Nyborg El helt tilbage til 1977 og drev virksomheden gennem mange år og solgte firmaet til ABB. Senere startede Jens L. Kristensen firmaet Jens Kristensen El-Anlæg A/S med hovedsæde i Glamsbjerg. Firmaet er vokset med afdelinger i Faaborg og Svendborg, hvor der er ansat mere end 40 elektrikere og el-installatører. JKEL bliver i dag drevet af sønnen Anders Kristensen som er født og opvokset i Nyborg.

Læs hele pressemeddelelsen her

Nyborg Gymnasium

I forbindelse med Nyborg Gymnasiums store ombygning og udvidelse i 2017, stod JKEL for al el-arbejdet. Siden hen har vi været tilknyttet som Nyborg Gymnasiums faste servicepartner på alle elektriske installationer.

For at illustrere vores kompetencer og viden har vi fået lavet en Virtuel Rundtur. En​case inden for det som hedder bygningsautomatik, hvor din bygnings installationer "taler sammen".

Tag et kig forbi den virtuelle rundtur på Nyborg Gymnaisum.

JKEL - EN LOKAL FORANKRET FYNSK ELEKTRIKER

J​KEL gruppen er en moderne installations-virksomhed som udover specialet i elinstallationer, også fokuserer på vedvarende energi og alarmer.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen 40-45 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​​

Vi vil være lokal forankret

JKEL er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Svendborg og nu også Nyborg.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.

​Jens Kristensen El-Anlæg A/S

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkel.dk

CVR: 14514236

JKEL Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JKEL Fåborg

Telemarken 9A, 5600 Fåborg

JKEL Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg​

JKEL Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JKEL Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: