Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel ...

Kontakt elektrikeren

JKEL er din lokale elektriker. Lad os hjælpe dig med din næste el-opgave!

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen og vi kontakter dig med et gratis tilbud.

 
 
Godkend vores persondatapolitik:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din lokale elektriker i Nyborg​

Den 1. december 2018 åbnede vi vores nye lokale elektriker afdeling i Nyborg. Det har gennem en længere periode været et stort ønske at kunne åbne en lokal afdeling i netop Nyborg, så vi bedre kan servicere såvel eksisterende som nye kunder.

Dit lokale team af elektrikere kan du læse mere om herunder. De har alle et stærkt lokalt kendskab til Nyborg og Østfyn. Daglig ansvarlig bliver Rune Reimund, som i mange år har arbejdet som elektriker i Nyborg, og som er uddannet installatør.

Din nye lokale elektriker i Nyborg holder til på Alsvej 5, hvor vi midlertidigt har lejet os ind, indtil vi kan løfte sløret for hvor vores kommende domicil får beliggenhed.

Vi løser alle dine el-opgaver

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af løsninger til alle vores gode kunder og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner.​

Elektriker i Nyborg til alle dine el-opgaver


Nye stikkontakter

​Ophængning og opsætning af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

SKAL VI RINGE DIG OP?​

 
 
Godkend vores persondatapolitik:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​DIN LOKALE ELEKTRIKER I NYBORG - RUNE REIMUND

Rune Reimund er den daglige leder af JKEL Nyborg, og har ansvaret for den daglige drift af elektriker-afdelingen. Rune er bosat i Nyborg og har en stor kontaktflade, indsigt og viden om, hvad der sker i det østfynske.

Rune stod i lære og blev udlært hos Tved El. Derefter har Rune arbejdet som elektriker i Nyborg siden 2010 og oparbejdet en stor know-how. De sidste år har Rune desuden uddannet sig til el-installatør:

”Efter nogle år som svend valgte jeg at læse videre til installatør, hvor jeg blandt andet var i praktik hos JKEL. Her fik jeg mulighed for at se og prøve noget nyt, være i et nyt miljø, i en ny virksomhed med en helt anden kultur , mind-set samt tilgang til ny teknik.

Rune Reimund - Overmontør/Elinstallatør

Mail​: rrj@jkel.dk

Tlf: 65311822​ | Mobil: 24291821

Ring til os på tlf.  65 31 18 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

Læs pressemeddelelsen

​Mandag den 3. december 2018 åbner Jens Kristensen El-Anlæg A/S (JKEL) afdeling i Nyborg. Dermed får Nyborg en lokal elektriker, hvis oprindelige rødder faktisk stammer fra Nyborg.

Jens L. Kristensen startede Nyborg El helt tilbage til 1977 og drev virksomheden gennem mange år og solgte firmaet til ABB. Senere startede Jens L. Kristensen firmaet Jens Kristensen El-Anlæg A/S med hovedsæde i Glamsbjerg. Firmaet er vokset med afdelinger i Faaborg og Svendborg, hvor der er ansat mere end 40 elektrikere og el-installatører. JKEL bliver i dag drevet af sønnen Anders Kristensen som er født og opvokset i Nyborg.

Læs hele pressemeddelelsen her

Nyborg Gymnasium

I forbindelse med Nyborg Gymnasiums store ombygning og udvidelse i 2017, stod JKEL for al el-arbejdet. Siden hen har vi været tilknyttet som Nyborg Gymnasiums faste servicepartner på alle elektriske installationer.

For at illustrere vores kompetencer og viden har vi fået lavet en Virtuel Rundtur. En​case inden for det som hedder bygningsautomatik, hvor din bygnings installationer "taler sammen".

Tag et kig forbi den virtuelle rundtur på Nyborg Gymnaisum.

JKEL - EN LOKAL FORANKRET FYNSK ELEKTRIKER

J​KEL gruppen er en moderne installations-virksomhed som udover specialet i elinstallationer, også fokuserer på vedvarende energi og alarmer.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen 40-45 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​

Vi vil være lokal forankret

JKEL er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Svendborg og nu også Nyborg.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.

SKAL VI LØSE DIN EL-OPGAVE?​

 
 
Godkend vores persondatapolitik:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for en GRATIS og UFORPLIGTENDE snak?

Hos JKEL kan vi hjælpe dig med alt fra projektstyring, installation og opsætning,
​samt servicering
af dit eksisterende anlæg.

 
 
 
 
Godkend vores persondatapolitik:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jens Kristensen El-Anlæg A/S

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkel.dk

CVR: 14514236

JKEL Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JKEL Fåborg

Telemarken 9A, 5600 Fåborg

JKEL Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg​

JKEL Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: