Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Professionel...

RING TIL elektrikeren

JK+ er din lokale elektriker. Lad os hjælpe dig med din næste el-opgave!

Elektriker i Svendborg​

JK+ er din lokale elektriker i Svendborg. Vi er en lokal fynsk el-installatør virksomhed, som har afdelinger i Glamsbjerg, Nyborg, Middelfart og Faaborg, som servicerer vores kunder i Svendborg og på Sydfyn.

Som din elektriker i Svendborg kan vi løse alle dine el-opgaver. Dette uanset om der er tale om elinstallationer eller andre hus-installationer for private, men vi er ligeledes den foretrukne elektriker for flere virksomheder og forretninger i Svendborg.

Hos JK+ er ingen opgave for stor eller for lille, og vi lægger vægt på at alle vores kunder føler sig velkommen. Som din lokale elektriker i Svendborg fokuserer vi på at vores elektriker har et lokalt kendskab til Svendborg og Sydfyn.

Vi løser alle dine el-opgaver

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af løsninger til alle vores gode kunder og vi kan med vores mange faglige kompetencer fungere som din totalpartner.​

Vi kan bl.a. tilbyde følgende fordele:​

Nye stikkontakter

​Ophængning og opsætning af lamper

​Ny ventilation i huset

​Installation af tyveri-/brandalarmer

​Ført ledninger til udendørs som indendørs belysning

​Renoveret elinstallationer

​Installering eller reparation af hårde hvidevare​​

SKAL VI RINGE DIG OP?​

DIN LOKALE ELEKTRIKER I SVENDBORG

Morten er din lokale elektriker i Svendborg. Morten bor selv i Svendborg området og har en stor kontaktflade, indsigt og viden om, hvad der sker i det sydfynske.

Har du brug for en elektriker i Svendborg så tøv ikke med at kontakte Morten fra JK+, så kommer vi meget gerne og tager et kig på din el-opgave.

Kontakt JK+ på info@jkplus.dk eller på telefon 70271822

Ring til os på tlf. 70 27 18 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

JK+ - EN LOKAL FORANKRET FYNSK ELEKTRIKER I SVENDBORG

J​K+ gruppen er en moderne installations-virksomhed som udover specialet i elinstallationer, også fokuserer på vedvarende energi og alarmer.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen 40-45 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​​

Vi vil være lokal forankret

JK+ er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Middelfart samt Nyborg.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.​​

JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JK+ Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: