Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen og vi kontakter dig med et gratis tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JKEL - fordi der er forskel på elektrikere

JKELer din fynske elektriker og elinstallatør som i dag består af 3 selvstændige enheder med speciale i el-installation/bygningsautomatik, vedvarende energi og alarm.

Virksomheden har mere end 45 år bag sig og er tilsammen 40-45 medarbejdere. Gennem årene har vi derfor hjulpet såvel private som erhverv, med stort set alle slags udfordringer inden for el.

JKEL er en stærk lokal forankret fynsk elektriker. Vores hovedafdeling ligger i Glamsbjerg på Vestfyn, og har lokale afdelinger i Faaborg og Svendborg (Gudbjerg), men vi servicerer hele det fynske område fra Odense i midten af Fyn, til købstæderne Nyborg, Kerteminde på Østfyn, Bogense på Nordfyn samt Assens og Middelfart på den fynske vestkyst.​​

Individuel, Pålidelig, Professionel

Hos JKEL har vi mange rigtig gode kunder, som vi værdsætter højt. Kunder der spænder bredt fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder.

Vores kunder er alle individuelle, og vi bestræber os altid efter at finde den rigtige løsning til hver individuel kunde. Derfor er JKEL​ mere end blot end en elektriker, vi er din samarbejdspartner, og derfor kan du trygt stole på, at vi vil levere din løsning baseret på vores kompetencer.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af opgaven.

Vi vender tilbage med et godt tilbud, hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jens Kristensen El-Anlæg A/S

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkel.dk

CVR: 14514236

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af:

Hurtig navigation​

→ SERVICE

→ ENTREPRISE

→ BYGNINGSAUTOMATIK