Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

JK+ - fordi der er forskel på elektrikere

JK+ er din fynske elektriker og elinstallatør som ud over kompetencer inden for e- og el-installationer, også består af 

 JK+ VVS & Blik

JK+ Ventilation

JK+ Alarmteknik

JK+ IT & Data

Virksomheden har mere end 45 år bag sig og beskæftiger i dag +80 medarbejdere. Gennem årene har vi derfor hjulpet såvel private som erhverv, med stort set alle slags udfordringer inden for el.

JK+ er en stærk lokal forankret fynsk elektriker. Vores hovedafdeling ligger i Glamsbjerg på Vestfyn, og har lokale afdelinger i Faaborg, Middelfart og Nyborg. Som din lokale fynske elektriker servicerer hele det fynske og Trekantområdet. Odense til Svendborg, til købstæderne på Østfyn, Bogense på Nordfyn samt Assens på den fynske vestkyst.​​

Individuel, Pålidelig, Professionel

Hos JK+ har vi mange rigtig gode kunder, som vi værdsætter højt. Kunder der spænder bredt fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder.

Vores kunder er alle individuelle, og vi bestræber os altid efter at finde den rigtige løsning til hver individuel kunde. Derfor er JK+​ mere end blot end en elektriker, vi er din samarbejdspartner, og derfor kan du trygt stole på, at vi vil levere din løsning baseret på vores kompetencer.

JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JK+ Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: