Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hos JKEL arbejder vi i teams​

​Lærlingeteamet

består af alle vores dygtige elektrikerlærlinge. I teamet er der fokus på uddannelse og læring. Vores lærlingeteam hjælper de andre teams for at komme rundt og lære af forskellig opgaver.


Se ledige stillinger i vores lærlingeteam

​Serviceteamet

udfører mindre tilbud og serviceopgaver for vores kunder. Serviceteamet er selvkørende og servicemontørerne planlægger selv deres arbejdsopgaver og aftaler selv med deres kunder hvornår og hvordan opgaverne udføres. Serviceteamet hjælper hinanden så alle kunder får den bedste service.


Se ledige stillinger i vores serviceteam

​Projektteam

udfører projektopgaver som kræver 1-2 mand i mere end 2 dags sammenhængende arbejde og op til små entrepriser af 1-3 måneders varighed. Projektteamet kan også stå for delopgaver i en stor entreprise.

Se ledige stillinger i vores projektteam

​​Entreprise

teamet består af vores entrprisemontører, som selv styre sine egne store entrepriser. Montørerne deltager selv i byggemøder og projektplanlægger selv sine arbejder på entreprisen. Montøren er ansvarlig for tidsplan og projektudførslen overholdes samt ledelse af de projektelektriker og lærlinge som hjælper til på opgaven.

Se ledige stillinger i vores entrepriseteam

​Teknik

teamet udfører tekniske løsninger inden for KNX og bygningsautomatik, samt industri og PLC løsninger. Teknikteamet hjælper med projektering, installation, programmering og visualisering af de enkelte automatikløsninger.

Se ledige stillinger i vores teknikteam

​Lærlig

Læs mere her

Vores teams er opdelt efter arbejdsopgaver.​

Kom og bliv en del af teamet!

JKEL har fokus på vores lærlinge

Hos JKEL har vi fokus på lærlinge, fordi vi er en ansvarsbevidst virksomhed, der aktivt arbejder for, at mennesker med interesse for elektrikerfaget, får muligheden for at uddanne sig. Vi vil uddanne de bedste elektrikere. Derfor har vi en række aktiviteter og tiltag, som er målrettede styrkelse af lærlingenes faglighed og kompetencer.

Hos JKEL bliver du én af landets dygtigste elektrikere

Hos JKEL ønsker vi at skabe de bedste fremtidsudsigter for vores lærlinge. Derfor er din uddannelse

hos os tilpasset både dine personlige interesser og branchens fremtidige behov.

ER DU JKEL’s NYE LÆRLING?

​Vi er altid på udkig efter motiverede medarbejdere, så ansøg om en læreplads allerede i dag. Vi lægger vægt på, at alle vores lærlinge:

Er aktive

Er mødestabile

klarer sig godt i skolen

Er gode til dansk og matematik

Brænder for faget

Har en positiv indstilling og er rar at omgås

​Elektrikeruddannelsen er en spændende erhvervsuddannelse af 4 – 4½ års varighed med kombination af skole og praktik. Du kan selv – sammen med os – skrue uddannelsen sammen, så du får den profil, du ønsker. Dermed kan du målrette den til dine ønsker om fremtidige job og karrieremuligheder.

Kan du se dig selv i ovenstående og drømmer du om en karriere i en installationsvirksomhed, hvor 2 dage aldrig er ens, så send din ansøgning allerede i dag.

Mere info?

Vil du høre mere om dine muligheder for en læreplads hos JKEL eller har du spørgsmål til, hvordan du ansøger, er du velkommen til at kontakte Lars Clausen på lc@jkel.dk eller tlf.: 70 27 18 22.

Vi er altid på udkig efter nye dygtige kollegaer med de bedste kompetancer.

​​

JKEL en stærk samarbejdspartner

Det løfte kan vi kun holde, når vi har medarbejdere, der er engagerede, målrettede og frem for alt tilfredse med deres arbejdsplads og deres arbejdsopgaver.

Vil du være en del af vores professionelle hold?

Vores stillingsopslag bliver opslået på jobnet og vores facebook side.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.​

​Arbejde hos JKEL

Når du arbejder hos JKEL, arbejder du for en virksomhed, der på samme tid er national i udbredelsen og lokal i forankringen

Frihed under ansvar

Frihed under ansvar er ikke bare en floskel hos JKEL. Det er den måde, vi arbejder på. Vi tror på synergi og samarbejde frem for tøjler og topstyring. Selv når du er helt ny i JKEL, er du meget tæt på beslutningerne, og du vil se dem blive ført hurtigt ud i livet.

Det betyder også, at vi stiller store krav til dig. Du skal kunne tage selvstændige initiativer. Du skal have lyst til hele tiden at dygtiggøre dig. Du skal være bevidst om, at det team, som du er en del af, stoler på dig - ligesom du kan stole på dem.

Der er forskel på arbejdsområder

Vi ligger vægt på, at du kommer til at arbejde inden for det område, der lige præcis modsvarer dine kvalifikationer og ønsker og ved, at der kan være stor forskel på arbejdsområder:

Byggepladsen: hvor du med udgangspunkt i tegninger og beskrivelser er med til at opføre en bygning helt fra grunden

​Serviceopgaver: hvor du har direkte kundeansvar og skal have bred indsigt i installationer, fejlfinding og løsninger

​Specialist: hvor du ofte er helt inde i kundens produktionsapparat

Uddannelse

Vi har fokus og er opmærksomme på din fremtid. Derfor tilbyder vi løbende relevant efteruddannelse og opkvalificering på alle organisatoriske niveauer.

Når du arbejder hos JKEL, er uddannelse ikke bare et tilbud, det er noget, som både vi og vores kunder forventer, at du har interesse for og benytter dig af.

Vores medarbejdere har:

Faglig kompetence og den rette indstilling. Vi ansætter ud fra personlige samtaler. Vi lægger vægt på ansøgerens faglige kompetencer, opnåede resultater og indstilling til arbejdsopgave.

​Vi tror på, at dygtige medarbejdere med gode faglige kompetencer og den rette adfærd giver teamånd og tilfredse kunder.


​Vi søger medarbejdere, som går forrest, når det kommer til:

Ansvar

Samarbejde

Involvering

Professionalisme​​

​Jens Kristensen El-Anlæg A/S

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkel.dk

CVR: 14514236

JKEL Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JKEL Fåborg

Telemarken 9A, 5600 Fåborg

JKEL Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg​

JKEL Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: