Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hos JKEL arbejder vi i teams​

Aktuelt søger vi følgende ​faglige folk til JKEL Gruppen:

​​

Projektelektrikere ​

JKEL søger nye kollegaer til vores team af dygtige projektelektrikere, som hver dag løser vi spændende opgaver for vores samarbejdspartnere. Vores kunder forventer altid at vi stiller det stærkeste hold. Et hold som du kan blive en del af, hvis du har passionen for vores fag/elektrikerfaget, har kunden i fokus, og er nysgerrig og udviklingslysten som person.

Læs mere om jobbet her

​​

​Lærlingeteamet

består af alle vores dygtige elektrikerlærlinge. I teamet er der fokus på uddannelse og læring. Vores lærlingeteam hjælper de andre teams for at komme rundt og lære af forskellig opgaver.


Se ledige stillinger i vores lærlingeteam

​Serviceteamet

udfører mindre tilbud og serviceopgaver for vores kunder. Serviceteamet er selvkørende og servicemontørerne planlægger selv deres arbejdsopgaver og aftaler selv med deres kunder hvornår og hvordan opgaverne udføres. Serviceteamet hjælper hinanden så alle kunder får den bedste service.


Se ledige stillinger i vores serviceteam

​Projektteamet

udfører projektopgaver som kræver 1-2 mand i mere end 2 dags sammenhængende arbejde og op til små entrepriser af 1-3 måneders varighed. Projektteamet kan også stå for delopgaver i en stor entreprise.

Se ledige stillinger i vores projektteam

​​Entrepriseteamet

består af vores entrprisemontører, som selv styre sine egne store entrepriser. Montørerne deltager selv i byggemøder og projektplanlægger selv sine arbejder på entreprisen. Montøren er ansvarlig for tidsplan og projektudførslen overholdes samt ledelse af de projektelektriker og lærlinge som hjælper til på opgaven.

Se ledige stillinger i vores entrepriseteam

​Teknikteamet

udfører tekniske løsninger inden for KNX og bygningsautomatik, samt industri og PLC løsninger. Teknikteamet hjælper med projektering, installation, programmering og visualisering af de enkelte automatikløsninger.

Se ledige stillinger i vores teknikteam

Vores teams er opdelt efter arbejdsopgaver.​

Kom og bliv en del af teamet!

Vi stiller gerne krav til vores medarbejdere.

​Vi er altid på udkig efter motiverede, kvalificerede og engagerede medarbejdere, som:

Er aktive

Er mødestabile

Klarer sig godt i skolen

Er gode til dansk og matematik

Brænder for faget

Har en positiv indstilling og er rar at omgås​

Vores medarbejdere har:

Faglig kompetence og den rette indstilling. Vi ansætter ud fra personlige samtaler. Vi lægger vægt på ansøgerens faglige kompetencer, opnåede resultater og indstilling til arbejdsopgave.

​Vi tror på, at dygtige medarbejdere med gode faglige kompetencer og den rette adfærd giver teamånd og tilfredse kunder.

​Vi søger medarbejdere, som går forrest, når det kommer til:

​Ansvar

Samarbejde

Involvering

Professionalisme​​

Mere info?

Vil du høre mere om dine muligheder for et job hos JKEL eller har du spørgsmål til, hvordan du ansøger, er du velkommen til at kontakte:

Lars Clausen på lc@jkel.dk eller tlf.: 70 27 18 22.

Vi er altid på udkig efter nye dygtige kollegaer med de bedste kompetencer inden for vores fag.

​​

JKEL en stærk samarbejdspartner

Det løfte kan vi kun holde, når vi har medarbejdere, der er engagerede, målrettede og frem for alt tilfredse med deres arbejdsplads og deres arbejdsopgaver.

Vil du være en del af vores professionelle hold?

Vores stillingsopslag bliver opslået på jobnet og vores facebook side.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.​

​Arbejde hos JKEL

Når du arbejder hos JKEL, arbejder du for en virksomhed, der på samme tid er national i udbredelsen og lokal i forankringen

Frihed under ansvar

Frihed under ansvar er ikke bare en floskel hos JKEL. Det er den måde, vi arbejder på. Vi tror på synergi og samarbejde frem for tøjler og topstyring. Selv når du er helt ny i virksomheden, er du meget tæt på beslutningerne, og du vil se dem blive ført hurtigt ud i livet.

Det betyder også, at vi stiller store krav til dig. Du skal kunne tage selvstændige initiativer. Du skal have lyst til hele tiden at dygtiggøre dig. Du skal være bevidst om, at det team, som du er en del af, stoler på dig - ligesom du kan stole på dem.

Der er forskel på arbejdsområder

Vi lægger vægt på, at du kommer til at arbejde inden for det område, der lige præcis modsvarer dine kvalifikationer og ønsker og ved, at der kan være stor forskel på arbejdsområder:

Byggepladsen: hvor du med udgangspunkt i tegninger og beskrivelser er med til at opføre en bygning helt fra grunden

​Serviceopgaver: hvor du har direkte kundeansvar og skal have bred indsigt i installationer, fejlfinding og løsninger

​Specialist: hvor du ofte er helt inde i kundens produktionsapparat

Uddannelse

Vi har fokus og er opmærksomme på din fremtid. Derfor tilbyder vi løbende relevant efteruddannelse og opkvalificering på alle organisatoriske niveauer.

Når du arbejder hos JKEL, er uddannelse ikke bare et tilbud, det er noget, som både vi og vores kunder forventer, at du har interesse for og benytter dig af.

Vores medarbejdere har:

Faglig kompetence og den rette indstilling. Vi ansætter ud fra personlige samtaler. Vi lægger vægt på ansøgerens faglige kompetencer, opnåede resultater og indstilling til arbejdsopgave.

​Vi tror på, at dygtige medarbejdere med gode faglige kompetencer og den rette adfærd giver teamånd og tilfredse kunder.


​Vi søger medarbejdere, som går forrest, når det kommer til:

Ansvar

Samarbejde

Involvering

Professionalisme​​

​Jens Kristensen El-Anlæg A/S

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkel.dk

CVR: 14514236

JKEL Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JKEL Fåborg

Telemarken 9A, 5600 Fåborg

JKEL Svendborg

Sortemosevej 62, 5892 Gudbjerg​

JKEL Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

​JKEL Middelfart​

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af: