Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Brandsikring

@larmteknik er din sparringspartner der sikre dine værdier på den bedst mulige måde, som er det eneste alarmfirma, pt., med hovedsæde på Fyn der er ABA, AVA og ABV certificerede.

Med en brandalarm sikrer du både dine kære og dine værdier.

Følelsen af sikkerhed er vigtigt for alle, og en installeret brandalarm er den bedste måde at garantere denne tryghed.

En brandalarm har en værdifuld investering som giver mening, da du investere i noget så værdifuldt som andre menneskers liv, materielle værdier og ikke mindst affektionsværdier.

Ved brand, er hvert eneste sekund utrolig dyrebart, og derfor er vi hos @larmteknik, certificeret til at installere ABA automatisk brandalarm anlæg, som sikrer personer og værdier.

En brandalarm fra @larmteknik er derfor din garanti for tryghed.

Oplev 100% tryghed med trådløs brandalarm

Brand og røgskader er nogle af de ting, der kan ødelægge og ruinere allermest, og i de værste tilfælde kan de koste menneskeliv.

​Derfor kan det uden tvivl godt betale sig at investere i et brandalarmanlæg fra @larmteknik, så du kan føle sig sikker og sove trygt om natten.

Man er nået ufatteligt langt i udviklingen af brandsikring, og man er​

kommet frem til en masse effektive modeller. Et brandalarmanlæg giver dig sikkerhed og tryghed, uanset om det er for at beskytte familie, medarbejdere eller materiel.

Med @larmteknik har du den stærkeste samarbejdspartner som projekterer anlæggene, så de passer til dine omgivelser og behov.​

Læs mere om de forskellige muligheder hos alarmer ved at klikke herunder.​