Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

300 feststemte gæster skaber glæde hos tre hjælpeorganisationer

Fredag den 15. oktober havde Jens Kristensens El-Anlæg (JKEL) inviteret til reception og fest, men ikke en traditionel en af slagsen.

For COVID-19 situationen havde gjort, at der var flere valide grunde til at invitere kunder, samarbejdspartnere, leverandører, medarbejdere og venner af huset til Glamsbjerg Fritidscenter, hvor festen foregik. Her kunne de festglade gæster fejre såvel runde fødselsdage, jubilæer samt overtagelsen af Operation IT og TRAP+ i JKEL Gruppens regi.

”Allerede i 2020 havde vi planlagt en større reception for Lars Clausen, som fyldte 50 år. Desværre måtte vi skrinlægge dette, grundet COVID-19 situationen og de daværende restriktioner”  fortæller direktør Anders Kristensen.

”Da restriktionerne blev lempet og ophævet, og vi syntes, at vi skyldte en eller to receptioner, besluttede vi os at gå all in. For aldrig før i JKEL har vi afholdt et så stort arrangement, hvor vi ikke ville spare på noget” supplerer Lars Clausen.

Glamsbjerg Fritidscenter blev derfor omdannet til en stor festzone for en dag, hvilket indebar fire madvogne, ølbar fra Midtfyns Bryghus, samt vin- og ginbar. Derudover bød dagens program på en anderledes fotograf, der tog billeder af gæsterne, stand up ved Benjamin Jeppesen, DJ og ikke mindst livekoncert i form af ’En lille pose støj’ som hylder den folkekære musiker, Kim Larsen.

Pengeregn til hjælpeorganisationer

Arrangørerne og de feststemte gæster var dog ikke de eneste som nød godt af firmaets arrangement. I stedet for de mere traditionelle gaver som vin, blomster og chokolade, opfordrede JKEL i stedet sine gæster til at støtte deres indsamling til tre udvalgte hjælpeorganisationer; Børnecancerfonden, Danske Hospitals Klovne samt Julemærkehjemmene.

Virksomheden havde sat som mål at indsamle 30.000 DKK i alt, men kunne glædeligt se, at målsætningen blev overgået med 33%.

 
Til Julemærkehjemmene blev der indsamlet 8.000 DKK, mens gæsterne indsamlede +10.000 DKK til Danske Hospitals Klovne. Det var Børnecancerfonden som løb med den største donation, og som modtog 23.000 DKK

”Altså, vi er jo mænd som hverken mangler eller ønsker os noget, og vi kunne da også godt frygte at modtage 500-600 flasker vin.

Samtidig synes vi, at det var en oplagt mulighed for at gøre opmærksom på og støtte nogle organisationer, som gør en kæmpe indsats og forskel for rigtig mange mennesker i en svær situation.

Samtidig har det været rørende med de personlige oplevelser, som vi kunne læse i forbindelse med donationerne” siger Anders Kristensen og Lars Clausen samstemmende.

Hos Børnecancerfonden, som var den ene af modtagerne, er man meget glade for JKELs indsamling.

”Vi er meget glade for den flotte donation til Børnecancerfonden som betyder rigtig meget, for at en selvstændig organisation som os, kan hjælpe børn med kræft og deres familier. Vi kan nu få pengene ud og arbejde for børnene. For selv om børn kan rigtig meget, så kan de ikke bekæmpe kræft alene. Derfor er det fantastisk, at JKEL, via deres indsamling, har tænkt på os, i forbindelse med deres store fest” 
​fortæller Marianne Benzon Nielsen, Direktør hos Børnecancerfonden.​

EN LILLE HILSEN FRA BØRNECANCERFONDEN

​Vi hedder nu: JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

Også i år er vi en del af:​

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af:

Medlem af:​