Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvem drifter din IT?

rING TIL OS

Fleksible og skræddersyede løsninger.
Lad os tage hånd om din IT-drift

IT-drift og support til din virksomhed

Hvem tør du lade tage ansvaret for din virksomheds It-drift, opsætning og sikkerhed? Hos JKEL | Operation IT hjælper vi dig med at effektivisere din hverdag, så du kan fokusere på din virksomheds kernekompetence.

IT er allerede en integreret del af virksomheders hverdag, og vil fremadrettet kun få en større rolle og blive yderligere en uadskillelig del af såvel produktionen som forretningen. Din virksomheds It-drift har derfor en vigtig rolle, hvorfor du skal vælge en samarbejds- og sparringspartner som kan styrke virksomhedens IT-infrastruktur i dag, og i fremtiden.

Komplet IT-løsning = Effektiv IT-drift

Med den bedste hjælp og rådgivning, god service og høj faglighed er din IT i sikre hænder hos JKEL | Operation IT. Med vores store erfaring og viden sparer vi dig tid og penge når udfordringerne med din IT-drift driller.

Vi giver dig og din IT-drift en stor fleksibilitet, fordi vi ved at ingen af vores kunder er ens. Nogle ønsker at have en IT-leverandør som kommer i virksomheden, andre ønsker hjælp og rådgivning i forbindelse med indkøb af software/hardware, mens andre har brug for opsætning af email-klienter, antivirus-setup eller netværksløsninger.​

Nogle vil sige du outsourcer din IT-drift til os, andre kalder os for deres eksterne IT-afdeling. For os handler det om, at vi sammen med dig afstemmer forventningerne, således vores løsning matcher dine behov. Uanset om du er mest tryg ved at vi arbejder ud fra din virksomheds lokation, eller om vi hjælper dig via fjernstyring.​

Typisk opgaver vi løser i Operation IT

​Vi beskæftiger os med en meget bred vifte af IT-løsninger til vores kunder. Med vores mange faglige kompetencer fungerer vi som din totalpartner inden for IT-området.​

Typiske opgaver vi hjælper kunder med er: ​

Opsætning af hardware (Computer, Printer, netværk m.m)

IT-sikkerhed & Back up 

Rådgivning om, samt Indkøb af hardware

Email sikkerhed (opsætning, antivirus)

MS Office 365 Exchange

​Hosting & Netværksløsninger

Servere & Software

FÅ ET GRATIS TJEK PÅ DIN IT-DRIFT

DIN LOKALE FYNSKE IT-LEVERANDØR

Vi ønsker at være vores kunder betroede og tætte samarbejdspartner, når det gælder IT-drift. Både i forhold til rådgivning, opsætning og eksekvering.

​​​

Alt efter dine behov og ønsker tilpasser vi den løsning som passer bedst til dig. For nogle kunder er vi deres eksterne IT-chef, for andre er vi sparringspartneren og rådgiveren på sidelinjen, hvis det pludselig brænder på. Nogle bruger os til at opsætte email-klienter mm eksempelvis ved opstart af medarbejdere, andre bruger os til at indkøbe det rigtige IT-materiel såsom hardware i form af routere, computer/laptops med mere, eller IT software. Eksempelvis Office 365.

Altså en fleksibel, professionel og kompetent skræddersyet IT-løsning, tilpasset DIT behov.​​

JKEL gruppen er en moderne installationsvirksomhed, som er stærkt forankret i det fynske. Mange kender os for vores mange års erfaringer og kompetencer som betroet el-installatør for både private, erhverv og det offentlige. Via alarmteknik rådgiver og hjælper vi ligeledes vores kunder inden for sikkerhed og sikring af deres ejendele.

Med integrationen af Operation IT, tilbyder vi nu ligeledes at kunne rådgive og drifte vores kunder inden for IT-drift.

Kontakt JKPLUS IT & DATA på info@jkplus.dk eller på telefon 70 27 18 22.

Ring til os på tlf. 70 27 18 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dine IT-opgaver.

​Vi hedder nu: JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

Også i år er vi en del af:​

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

JK+ Middelfart

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af:

Medlem af:​