Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

JKEL åbner ny afdeling i Nyborg

​Mandag den 3. december 2018 åbner Jens Kristensen El-Anlæg A/S (JKEL) afdeling i Nyborg. Dermed får Nyborg en lokal elektriker, hvis oprindelige rødder faktisk stammer fra Nyborg.

Jens L. Kristensen startede Nyborg El helt tilbage til 1977 og drev virksomheden gennem mange år og solgte firmaet til ABB. Senere startede Jens L. Kristensen firmaet Jens Kristensen El-Anlæg A/S med hovedsæde i Glamsbjerg. Firmaet er vokset med afdelinger i Faaborg og Svendborg, hvor der er ansat mere end 40 elektrikere og el-installatører. JKEL bliver i dag drevet af sønnen Anders Kristensen som er født og opvokset i Nyborg.

Anders har længe haft et stort ønske om at åbne en lokalafdeling i Nyborg. Afdelingen i Nyborg vil være med lokal ledelse og lokale medarbejdere. JKEL’s professionelle tilgang, som lokal elektriker, vil højne serviceniveauet for vores eksisterende og nye kunder endnu mere. Anders synes også, at det er en lidt sjov historie, at elektriker-sønnen vender ”hjem”.

JKEL har gennem de senere år udført rigtig mange større og mindre el-opgaver i Nyborg og i det østfynske område. Bl.a. har JKEL udført en stor udvidelse og ombygning på Nyborg Gymnasium i 2017, hvor JKEL installerede en meget moderne og fremtidssikret el-installationsløsning.

Vi er sidenhen blevet fast servicepartner på alle gymnasiets elektriske installationer, herunder brandventilation, brand- og tyverialarmer, solcelleanlæg og meget mere.

Velkendt ansigt til den daglige drift

Som daglig leder af afdelingen i Nyborg har JKEL ansat el-installatør Rune Reimund, der skal stå for den daglige drift af elektriker-afdelingen i Nyborg. Rune er bosat i Nyborg og har en stor kontaktflade, indsigt og viden om, hvad der sker i det østfynske. Et stort aktiv for JKEL.

Rune stod i lære og blev udlært hos Tved El. Derefter har Rune arbejdet som elektriker i Nyborg siden 2010 og oparbejdet en stor knowhow. De sidste år har Rune desuden uddannet sig til el-installatør, og som Rune udtaler:

”Efter nogle år som svend valgte jeg at læse videre til installatør, hvor jeg blandt andet var i praktik hos JKEL. Med praktikopholdet fik jeg mulighed for både at se og prøve noget nyt, være i et nyt miljø, i en ny virksomhed med en helt anden kultur og mind-set samt tilgang til ny teknik. Derfor var det meget let for mig at takke ja til jobbet i det østfynske. Jeg glæder mig til at komme i gang med at servicere såvel nye som gamle kunder”.

​Bygger nyt domicil til Nyborg afdeling

Rune og det nye elektriker-team starter i lokaler på Alsvej 5 i Nyborg, hvor JKEL har lejet sig ind i en overgangsperiode. Det er planen, at JKEL vil bygge et nyt domicil til deres Nyborg afdeling. Men alle papirerne er endnu ikke helt på plads, og derfor kan vi ikke fortælle mere om dette projekt på nuværende tidspunkt.

”Vi vil rigtig gerne Nyborg og hele det østfynske område. Men pt ved vi ikke, hvornår vores nye domicil i Nyborg vil stå færdigt. Måske trækker det lidt ud – men når vi sætter os noget for, så vil vi gøre det ordentligt, hvilket også gælder for vores dygtige team af elektrikere. Vi glæder os til at få adresse i Nyborg og give borgere og virksomheder vores ekspertise” slutter Anders Kristensen, direktør i JKEL.


Virksomhed med mange kompetencer

JKEL Gruppen består af 2 virksomheder. Jens Kristensen El-anlæg A/S (JKEL) og Alarmteknik A/S. Med disse 2 virksomheder tilbyder vi en bred vifte af kompetencer, der er samlet under samme tag. Udover almindelige elinstallationer, netværk og it leverer JKEL også KNX/CTS bygningsautomatik og industriinstallationer/PLC programmering samt Universel Robots robotinstallationer.

Alarmteknik A/S tilbyder brand- og tyverisikring og er som det eneste hjemmehørende firma på Fyn ISO 9001 certificeret og godkendt af Dansk Brandteknisk institut til udførsel af brandventilation, automatisk brandalarmeringsanlæg og talevarslingsanlæg. Samtidig er vi også ISO 9001 certificeret til tyverialarmer og adgangskontrol, så kunderne er garanteret den højeste kvalitet og sikkerhed. Mange gange kombineres tyverisikring også med TV-overvågning, som både kan være forebyggende og præventivt i forhold til tyveri og hærværk.

​Vi hedder nu: JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

Også i år er vi en del af:​

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

JK+ Middelfart

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af:

Medlem af:​