Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Inspiration til din el, når du renoverer eller bygger nyt

El og elektricitet er for mange, noget som bare er der, uden at vi kan se eller føle på det. Til gengæld bemærker vi det tydeligt, når elektriciteten så ikke er der.

Hvor du ikke kan gøre så meget ved den rene el (udover din leverandør), så er der masser af muligheder og overvejelser som design, funktionalitet og sikkerhed.

Uanset om du står over for en renovering af elinstallationer i et ældre hus, eller om du bygger nyt, er det vigtigt at du træffer de rigtige valg. Heldigvis er nogle valg af nemmere karakter, og kan let justeres. Hvorimod de tekniske installationer oftest vil have en levetid på 30-50 år.

Husk at vi hos JKEL gerne hjælper dig med inspiration, rådgivning og sparring.

Udnyt de digitale muligheder, med et intelligent hjem

Traditionelt set opfylder elinstallationer behovet for el-gulvvarme, lys med mere. Nutidens teknologier giver dig en masse nye muligheder og dimensioner af sikkerhed, komfort, fleksibilitet og optimering af husets el. 

Vi løser alle dine el-opgaver

Et intelligent hjem kan sammensættes på mange måder, alt efter hvad der passer til dine behov og tanker. Et intelligent hjem, eller Smart Home som mange også betegner dette som, kan skaleres fra den lille løsning til den store forkromede løsning hvor alle tekniske installationer er koblet op på samme netværk, og som skaber en energioptimerende løsning for hjemmet.

Eksempelvis el, vand, varme, ventilation, men også forbrugerprodukter som køleskabe, vaskemaskiner, ovn som via internetopkobling kan automatisere hverdagens opgaver.

Inspiration til din el

Herunder har vi lavet en video der kan give dig inspiration, tips og ideer, hvis du går med tanker om at renovere husets el – eller bygger nyt.

Mangler videoen tips og inspirationer, på et bestemt område du gerne vil høre mere om, så kontakt os endelig. Så vil vi altid gerne tage en snak med dig.​

SKAL VI RINGE DIG OP?​

Ring til os på tlf. 70 27 18 22  -  Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

JKEL - EN LOKAL FORANKRET FYNSK ELEKTRIKER

J​KEL gruppen er en moderne installations-virksomhed som udover specialet i elinstallationer, også fokuserer på vedvarende energi og alarmer.

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder. Vi er tilsammen 40-45 medarbejder fordelt på alle afdelinger.​

Vi vil være lokal forankret

JKEL er en stærk lokal forankret virksomhed. Vi har hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Faaborg, Svendborg samt Nyborg.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til at yde fremragende service.

SKAL VI RINGE DIG OP?​

​Vi hedder nu: JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

Også i år er vi en del af:​

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

JK+ Middelfart

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af:

Medlem af:​