Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyborg Gymnasium

Kunde:​

Opgave:​

Info:​

Udvidelse og renovering af Nyborg Gymnasium til et moderne campus.​

Tilbage i 2017 stod Nyborg Gymnasium over for en større ombygning og udvidelse, som led i et ønske om at udvikle en campus-uddannelse i Nyborg. 

Projektet omfattede blandt andet skabelsen af flere studie-, opholds- og samlingsområder for de studerende, samt en ny stor multihal og ca. 1200 m2 stor tilbygning til gymnasiets eksisterende festsal, som skulle skabe hjertet til campus.


JKEL valgt som el-leverandør på projektet

Sweco Danmark har været rådgiver og arkitekt for udviklingen af ’Det moderne undervisningsbyggeri’, mens OBH Rådgivende Ingeniører A/S bistod med ingeniørrådgivning i byggefasen. 

JKEL stod som el-entreprenør for alle de tekniske installationer i forbindelse med byggeriet, hvilket inkluderede vores kompetencer indenfor sikkerheds- og alarmløsninger, bygningsautomatik, el samt IT.

Galleri:​

Kilde: www.sweco.dk​

Nyborg Gymnasium, et sikkert campus

Ved et fyldt Nyborg Gymnasium kan der være mere end 1.000 mennesker samlet, og dette er naturligvis tænkt ind i løsningen. 

ABA brandalarmanlægget registrerer 24/7 en eventuel brand, som varsles via det indbyggede højtalersystem, der beder alle søge udendørs. Ligeledes vil det fuldautomatiske røgvarslingsanlæg sørge for, at åbne døre og vinduer i facade og taget.

Med det installerede TV overvågning, ADK adgangskontrolanlæg og tyverialarm, er gymnasiet bedst muligt optimeret imod tyveri, indbrud og hærværk. Naturligvis er der tale om et alarmsystem, som kan kontrolleres og styres via både pc og app.

Derudover sørger et certificeret IT-netværk for, at gymnasiet er fremtidssikret i mange år på IT siden, uden at gå på kompromis med nutidens krav til netværk.

​Se vores virtuelle rundtur på Nyborg Gymnasium.

Skal vi tage en snak om dit projekt?​

​Vi hedder nu: JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

Også i år er vi en del af:​

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

JK+ Middelfart

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af:

Medlem af:​