Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Alarmteknik sikrede TenCates udvidelse i Vissenbjerg

Kunde:​

TenCate Advanced Armor

Opgave:​

ABA, ABV og AGA

Info:​

Leverandør, samt slutmontage af ABA, ABV og AGA anlæg.

Henning Jensen, Technical Manager hos TenCate, var ansvarlig for udvidelsen af virksomhedens domicil, og deraf kontaktperson for Alarmteknik.

Vi har fået følgende udtalelse fra Henning omkring vores samarbejde, som strakte sig over en periode på 3 måneder.

Hvem er TenCate?

TenCate Advanced Armor (TenCate) er et hollandsk selskab, med individuelle hovedkontorer verden over, blandt andet i USA, Frankrig og Danmark. TenCate er leverandør af antiballistisk- og generelt beskyttelsesudstyr til blandt andet forsvaret og den private sikkerhedsindustri.

TenCate gruppen er opdelt i 5 markedsområder:

·​​Luft-/rumfartøjs kompositter,

·​Beskyttelses- og militært udstyr,

·​Alment beskyttelsesudstyr,

·​Syntetisk græs

·​Geosyntetisk udstyr. ​

Hvad var opgaven hos Tencate?

I foråret 2018 blev det besluttet fra TenCate øverste ledelse i Danmark, at insource overfladebehandlingen hvorfor virksomheden havde brug for mere plads på vores lokation i Vissenbjerg. Et Green Field projekt blev startet i juni 2018 og hvor udvidelsen skulle stå færdig og klar til drift, ultimo Q2 2019.

Hvad hjalp Alarmteknik jer med?

Alarmteknik blev udvalgt, og involveret i den afsluttende fase af det nye sites brandstrategi. I sonderingen af ABA-markedet for valg af leverandør, heriblandt større aktører på markedet, viste Alarmteknik hurtigt deres værd og kompetencer.

Derfor blev de udvalgt som hovedleverandør af de forskellige underentrepriser for ABA, ABV og AGA, samt ansvaret for den endelige slutmontage af de forskellige komponenter

​Alarmteknik var således med til at definere og forfine løsningerne til den godkendte brandstrategi, til det operative hardware og til samspillet herimellem. Også i denne proces viste Alarmteknik deres store kendskab til lovteksten og til de potentielle faldgrupper

Hvordan forløb samarbejdet?

Samarbejdet med Alarmteknik var ganske enkelt fremragende. Alarmteknik er en leverandør som har både viden, projektkompetencer og ikke mindst ressourcer til at dække el-montage, via JKEL, i samme foretagende. Således blev den opstillede tidsplan overholdt og løsningen kunne godkendes fejlfrit i første omgang.

Samtidig udviste Alarmteknik undervejs, stor forståelse for vores udfordringer.

Hvad er resultatet af vores arbejde?

·​Tidsplanen blev overholdt

·​Godkendelse af løsning i første omgang

·​Budget blev overholdt

·​​Total leverandør i forhold til rådgivning og eksekvering

Hvorfor skal man vælge Alarmteknik?

Med Alarmteknik som sin samarbejdspartner inden for Brand og Sikring, får man adgang til viden, erfaring og kompetencer. Derfor kan de også rådgive dig om, hvad der er de bedste løsninger for dig og din virksomhed. Uden at de går på kompromis, hvor det har konsekvenser.

De er grundige i deres opgaveløsninger, og som kunde føler man sig tryg i deres hænder. Dette uanset opgavens størrelse og omfang. Samtidig udviser deres medarbejder en stor grad af service og hjælpsomhed, også efter opgaven er afleveret.

Slutteligt skal det nævnes, at Alarmteknik ligeledes er konkurrencedygtig på pris

Skal vi tage en snak om dit projekt?​

​Vi hedder nu: JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

Også i år er vi en del af:​

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

JK+ Middelfart

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af:

Medlem af:​