Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Service af ventilationsanlæg

Salg, montering og service af ventilationsanlæg, med tilhørende varmepumpe, varmeveksler eller modstrømsveksler, er én af mange services, som vi tilbyder hos TRAP+. Siden vores grundlæggelse har vi haft at gøre med en bred vifte af services inden for el, vvs, ventilation, alarm, tele og data samt blikkenslagerarbejde. I forhold til ventilationsopgaver udfører vi alle former for arbejde. Vi servicerer alt lige fra de mindste udsugningsanlæg og til store og komplicerede anlæg.

Hvis du investerer i et ventilationsanlæg med varmepumpe, sørger pumpen for det, der hedder aktiv varmegenvinding. Dette betyder, at varmen fra den udsugede luft bliver genbrugt. I modsætning til passiv genvinding, hvor varmeoverførslen sker ud en tilførsel af ekstra energi ved hjælp af en varmeveksler, skal der tilføres strøm til en kompressor ved aktiv varmegenvinding (dette for at pumpen kan skabe genvindingen). 

Med et ventilationssystem med pumpe får du ikke alene et anlæg, der genbruger varmen, men også et system, der kan kombineres med produktionen af brugsvandet til boligen.

Ring og hør mere om ventilationsanlæg
​på telefon 70 27 18 22

Nyt ventilationsanlæg med varmepumpe eller service heraf?

Skulle du have brug for at få foretaget service dit nuværende ventilationsanlæg med varmepumpe, eller mangler du et nyt, er du mere end velkommen til at give os et kald. Vores medarbejdere er erfarne og veluddannede, og dette er din garanti for et godt og veludført stykke ventilationsarbejde.

Ud over at udføre et godt stykke arbejde, er vores medarbejdere altid mere end klar på at besvare dig, hvis du har spørgsmål eller andet, du er i tvivl om (i forhold til eksempelvis montering af et ventilationsanlæg med varmepumpe). Ligesom det er gældende for andre af vores services, leverer vi naturligvis ventilationsanlæg med varmepumpe til både privat og erhverv.

Kontakt os for mere info om ventilationsanlæg på telefon 70 27 18 22​​

Ventilationsanlæg til din bolig

Vi tilbyder et bredt udvalg af ventilationsanlæg til din bolig og vil naturligvis også gerne stå for installation, så ventilationsanlægget fungerer præcis, som det skal.

Hvordan fungerer ventilationsanlægget?

Ventilationsanlæg fungerer på den måde, at den ”forurenede” luft bliver suget ud. Dermed kommer der ny, frisk luft ind i din bolig, og hvis du vælger et anlæg, der er baseret på balanceret mekanisk ventilation, sørger anlægget også for, at der er balance mellem mængden af den friske luft, der bliver blæst ind, og den luft, som anlægget suger ud.

Ventilationsanlæg med varmegenvinding

TRAP+ forhandler ventilationsanlæg med varmegenvinding, hvilket betyder at du ikke spilder varmen ved udluftning, da anlægget genbruger varmen i den udsugede luft. Anlægget skifter desuden luften ud automatisk. Vi yder naturligvis også service på dit ventilationsanlæg.

Undgå høj luftfugtighed med et ventilationsanlæg

Ventilationsanlæg til din bolig er vigtigt, da indeluften bliver forurenet, når du opholder dig i huset og f.eks. laver mad eller tænder stearinlys. Luften i din bolig bliver fugtig, når du f.eks. bader og vasker tøj, og på grund af denne luftforurening og –fugtighed er det vigtigt, at du både husker at lufte ud og tilmed sørger for at have et godt ventilationsanlæg.


Hvis ikke luften i din bolig bliver skiftet ud med frisk luft flere gange om dagen, bliver indeluften tung og fugtig. Det kan gøre, at du får hovedpine, bliver træt, får svært ved at koncentrere dig, og at øjnene bliver irriterede.

Du kan gøre meget ved at huske at lufte ud flere gange om dagen, men hvis du skal undgå, at luften bliver for fugtig eksempelvis i forbindelse med bad, skal der et ventilationsanlæg eller en aftrækskanal til.

Med et ventilationsanlæg kombineret med naturlig ventilation (jævnlig udluftning) mindsker du desuden risikoen betydeligt for at få skimmelsvamp, fugt- og råskader i din bolig.

Kontakt os ​på telefon 70 27 18 22. Din ventilationsekspert.

SERVICE AF VENTILATIONSANLÆG TIL MIDDELFART,
FREDERICIA OG TREKANTOMRÅDET


Har du brug for mere information eller et uforpligtende tilbud på udskiftning, renovering eller servicering af dit ventilationsanlæg? 

Vi kører gerne ud i Fredericia og Middelfart og i de omkringliggende byer og servicerer ventilationsanlæg for private og erhverv. 

Kontakt os på 70 27 18 22, så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig.

Ring til os på tlf. 70 27 18 22 - for et uforpligtende tilbud på ventilationsanlæg.

TRAP+ I MIDDELFART BLEV 1. JULI 2021 OVERTAGET AF JKEL GRUPPEN

TRAP+ er blevet til JK+

Strategiske planer var årsagen til at JKEL gruppen overtog Trap+ i Middelfart, som sidenhen har skiftet navn til JK+.

JK+ er en professionel installationsvirksomhed med speciale i elinstalationer, VVS & Blik, Ventilation, Alarm & Sikring samt IT.

​Vi beskæftiger os med bl.a.:

  • El- og industriinstallationer
  • VVS installationer/Varmepumper/Energioptimering
  • Ventilation service og indregulering
  • IT-netværk og aktivt udstyr
  • Bygningsautomatik KNX og CTS
  • Brandalarmer, Tyverialarm, Adgangskontrol og TV-overvågning

Vores kunder spænder vidt lige fra private kunder, private erhverv, industri til landbrug, håndværkere, store entreprenørvirksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

Samlet beskæftiger JK+ ca. 85 mand fordelt på alle vores fagområder.

Vores samlede medarbejderstyrke er en optimal blanding af montører med masser af erhvervs- og livserfaring samt en lang anciennitet, og hele 22 lærlinge fordelt i alle afdelingerne.​​

Lokal forankret fynsk virksomhed

JK+ er en stærk fynsk virksomhed, forankret i lokalmiljøet og med afdelinger i Glamsbjerg (hovedsæde), Middelfart, Faaborg samt Nyborg.

JKEL Gruppen A/S
Lindevænget 2-4
5620 Glamsbjerg
Tlf.: 70 27 18 22
E-mail: info@jkel.dk

JKEL Gruppen A/S
Alsvej 5
5800 Nyborg
Tlf.: 70 27 18 22
E-mail: info@jkel.dk

JKEL Gruppen A/S
Telemarken 9A
5600 Faaborg
Tlf.: 70 27 18 22
E-mail: info@jkel.dk

JKEL Gruppen A/S (TRAP+)
Mandal Allé

Tlf.: 70 27 18 22
E-mail: info@jkel.dk

​Vi hedder nu: JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

Også i år er vi en del af:​

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

JK+ Middelfart

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af:

Medlem af:​