Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

JKEL, TRAP+, Alarmteknik og Operation IT bliver til én virksomhed med samme logo og fælles identitet.

Fire virksomheder bliver til én virksomhed, med samme logo og identitet. Fra og med den 1. januar 2022 blev JKEL, Alarmteknik, TRAP+ og Operation IT til én virksomhed, med navnet JK+.

Med overtagelsen af TRAP+ i sommeren 2021 tilknyttede JKEL endnu en virksomhed til paletten af virksomheder og kompetencer. En palette som i 2019 var blevet udvidet med overtagelsen af Operation IT, og som samtidig også indeholdt Alarmteknik.

Siden overtagelsen af TRAP+ har vi på strategisk niveau drøftet vores fremtidige brand og position på markedet. Resultatet af dette er, at vi nu slår alle fire virksomheder og kompetencer sammen, og fremadrettet vil operere som én virksomhed, med navnet JK+. Selvfølgelig med de samme stærke kompetencer og værdier, inden for vores fem kerneområder:

JK+ El-installation

JK+ VVS & Blik

JK+ Alarmteknik

JK+ Ventilation

JK+ IT & Data

”Vi har igennem flere år brandet og markedsført vores virksomheder og kompetencer individuelt. Vi følte dog, at vi med udvidelsen af vores kompetencer og medarbejderstab, i forbindelse med overtagelserne af Operation IT (2019) og TRAP+ (2021), havde brug for at styrke vores markedsposition som ét samlet brand. Vi vil gerne fremstå som én virksomhed, med et bredt spekter af kompetencer” siger direktør Anders Kristensen fra JK+.

I processen har JK+ involveret et eksternt bureau til at bistå med opgaven, som udover skabelsen af et fælles brand og identitet ligeledes har haft fokus på at samle medarbejderne i den nye fælles firmastruktur under de samme velkendte værdier.

Ny direktør for VVS & Blik

Hos TRAP+ havde man gennem mange år opbygget en stærk profil på VVS & Blik, specielt i Middelfart og Trekantområdet. Et område som fortsat vil have stor fokus i det nye JK+, blandt andet med egen direktør for netop dette område.

Planen er at fastholde og udvikle profilen i netop Middelfart og Trekantområdet, men også at udvikle kerneområdet til at kunne løse flere VVS-opgaver på hele Fyn. Både i forhold til private kunder, som til erhverv.

Til at styrke positionen på VVS & Blik området, har JK+ ansat den 50-årige Henrik Svensson som direktør for JK+ VVS & Blik. Henrik har tidligere været selvstændig VVS-installatør, og de sidste par år arbejdet som projektleder på større VVS-entrepriser

​Henrik Svensson - Direktør JK+ VVS & Blik

”Vi har været på udkig efter en stærk faglig profil, med de rette værktøjer til at lede vores VVS & Blik, og er meget glade for at vi har fået Henrik med på vores spændende rejse. Henrik er ud over faglig dygtig, også stærk på ledelsen af medarbejdere, og bliver et stort aktiv i det nye ledelsesteam i JK+” udtaler direktør for JK+, Anders Kristensen.

Med den stærke position på VVS-delen, opbygget af TRAP+, bliver den nye direktørs primære arbejdsplads også Mandal Alle 10 i Middelfart, men naturligvis også med tilstedeværelse i JK+ andre afdelinger på Fyn.​

Fem kompetenceområder, fem lokationer =

​En lokal fynsk forankret virksomhed

JK+ skal være kundens foretrukne installationspartner, uanset om der er tale om el, alarm, vvs, ventilation eller it, og uanset kundens geografiske lokation på Fyn eller i Trekantområdet. JK+ vil have hovedsæde i Glamsbjerg og være stærkt repræsenteret i lokalmiljøerne med fire lokale afdelinger i henholdsvis Faaborg, Svendborg, Nyborg og Middelfart.

”Med JK+ skal vores kunder kun have ét telefonnummer gemt på telefonen, uanset hvilke installationsopgaver de skal have udført. Vi ved det har skabt forvirring for kunder, om eksempelvis Alarmteknik eller Operation IT opgaver blev løst som en del af JKEL, eller om det var selvstændige virksomheder.

Fremadrettet kommer alle vores folk til at bære det samme logo på arbejdstøjet, bilerne bliver identisk pakket ind, hovednummeret bliver det samme, og hjemmeside vil hedde jkplus.dk” udtaler Anders Kristensen.

”Med én ny samlet identitet for virksomheden kan vi nemmere og mere enkelt præsentere samlede løsninger til vores kunder. For med JK+ kan vi stå for alle tekniske el-installationer, bygningsautomatik, netværk- og serveropsætning, implementering af ABA, AIA og TVO, ventilationsanlæg og tagrender m.m.


For det private segment betyder det ligeledes, at skal du have installeret en ladestander til din el-bil, installeret en tyverialarm i huset, eller opsat en varmepumpe, så kan du kontakte JK+ og få løst alle opgaverne af én og samme virksomhed” fortsætter Anders Kristensen.

Stort brandingarbejde venter forude

Rom blev ikke bygget på en dag, og det samme kan man sige om den kommende brandingproces for JK+. Personalets arbejdstøj skal udskiftes, bilerne skal have ny indpakning, medarbejdere skal have nye e-mailadresser og nye visitkort, hjemmesider skal sammenlægges samt opdateres m.m.

De første biler med ny JK+ indpakning vil man kunne se på vejene i starten af 2022, men allerede nu kan du besøge www.jkplus.dk. Det forventes, at første kvartal af 2022 skal bruges på at opdatere alt materiale, men det er sikkert, at det nye virksomhedsnavn fra den 1. januar 2022 er JK+.

For yderligere information:

Direktør
Anders Kristensen
Direkte nummer: 24291822
Mail: ak@jkplus.dk

​Vi hedder nu: JK+

Telefon: 70 27 18 22

E-mail: info@jkplus.dk

CVR: 14514236

Også i år er vi en del af:​

JK+ Glamsbjerg

Lindevænget 2-4, 5620 Glamsbjerg

JK+ Faaborg

Telemarken 9A, 5600 Faaborg

JK+ Nyborg

Alsvej 5, 5800 Nyborg

JK+ Middelfart

Mandal Allé 10, 5500 Middelfart

Følg os på​:

facebook-stor​  linkedin-stor

​Medlem af:

Medlem af:​